Hopp til hovedinnhold
AF skal være stedet der De beste folka får rom til å oppfylle sine drømmer. Vi skal fortsette å tiltrekke og utvikle de beste talentene, og sørge for at alle får like muligheter.   Vi tror at bedre mangfold er bra for både trivsel og arbeidsmiljø, men fremfor alt så er det er lønnsomt. For når vi klarer å utnytte kraften i mangfoldet, så får vi flere perspektiver og tar klokere beslutninger. Samarbeidet med utdanninginstitusjoner for å tiltrekke oss dyktige ingeniører og fagarbeidere skal fortsette. Likeså vårt arbeid for at AF og ​næringen vår skal være et attraktivt karrierevalg for både kvinner og menn​ med et inkluderende, trygt og godt arbeidsmiljø hvor det er nulltoleranse for diskriminering. I AF finnes det utallige karriereløp. Karriereutvikling bygges gjennom trening i linjen og kompetanseutvikling i AF-Akademiet.

Mål for fag og ledelse

 • 20

  %

  Kvinneandel i konsernet på 20% (40% for funksjonærer).

 • 5

  >

  Medarbeidertilfredshets i AF Gruppen skal fortsatt være over 5 (Skala 1-6).

 • 5

  Topp

  Topp 5 på Universums liste over attraktive arbeidsgivere uansett bransje. Fortsette å være bransjens beste.

Aktuelt

 • AF-posten artikkel
  AF blant Europas beste innen mangfoldsarbeid

  Storavisen Financial Times har for andre år på rad kåret Europas beste selskaper innen mangfoldsarbeid.

  Publisert 04.01.2021

 • AF-posten artikkel
  Drømmer kan bli til virkelighet

  Det var ikke gitt at to av verdens beste skiskyttere skulle ende opp som nettopp det. Nå skal Ingrid Landmark Tandrevold og Johannes Thingnes Bø hjelpe ungdom med å følge sine drømmer og få øynene opp for vår spennende bransje.

  Publisert 27.11.2020

 • AF-posten artikkel
  Lar lærlingene styre sitt eget minianlegg

  På gigantprosjektet E39 Kristiansand - Mandal får maskinførerlærlingene prøve seg som selvstendige fagarbeidere. Så langt har det vært en suksess.

  Publisert 30.04.2020

Vi har som mål å være bransjens mest attraktive arbeidsgiver blant både kvinner og menn, der alle skal ha like muligheter og trives like godt.
Ida Aall Gram, konserndirektør Eiendom, HR og kommunikasjon