Hopp til hovedinnhold
Vi skal være den foretrukne samarbeidspartneren og bygge langsiktige samarbeidsrelasjoner basert på tillit, prestasjon og lojalitet. De beste samarbeidspartnerne, de som ikke går på kompromiss når sikkerhet og etikk blir satt på prøve, de skal AF jobbe med. Vi stiller krav til de vi jobber med, men vi skal legge til rette for at begge skal vokse på veien. Vi lykkes best når prosjektene er lønnsomme for alle parter. Vi skal søke tidlig involvering for å finne de beste løsningene og også identifisere fremtidige kundebehov. AF skal inneha spiss markeds- og kundeforståelse, være løsningsorienterte og de dyktigste i markedet på å løse akutte kundeutfordringer. Vi skal være forutsigbare og ha en åpen kommunikasjon med de vi samarbeider med.
Vi kan alltid bli bedre. Vi skal videreutvikle samarbeid og kommunikasjonskunnskaper og benytte læringspunkter fra kunder og leverandører til forbedring.
Geir Flåta, konserndirektør Anlegg og offshore

Samarbeidsmål for AF Gruppen

 • 1

  Nr.

  AF skal være preferert samarbeidspartner.

 • =

  Våre samarbeidspartnere deler våre verdier og vår kompromissløse holdning til sikkerhet og etikk.

 • Lykkes sammen

  AF ønsker langsiktige og verdiskapende relasjoner hvor alle parter i prosjektet lykkes.

Aktuelt

 • AF-posten artikkel
  Våtromskonsept åpner nye markeder

  Oscar Børke, Stine Heggtveit og Kozh Fars har sørget for at et gjennomprøvd rehabiliteringskonsept for våtrom har fått fotfeste også utenfor Oslo.

  Publisert 02.12.2020

 • AF-posten artikkel
  Oslofolk bygger på bortebane

  På et lite tettsted i Trøndelag er et digert togverksted i ferd med å reise seg i regi av AF Bygg Oslo.

  Publisert 23.11.2020

 • AF-posten artikkel
  Furuset Hageby: Samspill på Teams

  Samspillsfasen på Furuset Hageby hadde knapt startet da de strenge koronatiltakene ble innført. Omsorgsbygg og AF Bygg Oslo fant like fort tonen på Teams.

  Publisert 22.06.2020