Hopp til hovedinnhold
AF Gruppen skal være den foretrukne samarbeidspartneren og bygge langsiktige samarbeidsrelasjoner basert på tillit, prestasjon og lojalitet. De beste samarbeidspartnerne, som ikke går på kompromiss når sikkerhet og etikk blir satt på prøve, skal AF jobbe med. Vi stiller krav, men vi skal legge til rette for at begge skal vokse på veien. Vi lykkes best når prosjektene er lønnsomme for alle parter. Vi skal søke tidlig involvering for å finne de beste løsningene og også identifisere fremtidige kundebehov. AF skal inneha den beste markeds- og kundeforståelse, være løsningsorienterte og de dyktigste i markedet på å løse akutte kundeutfordringer. Vi skal være forutsigbare og ha en åpen kommunikasjon med de vi samarbeider med.
Vi kan alltid bli bedre. Vi skal videreutvikle samarbeid og kommunikasjonskunnskaper og benytte læringspunkter fra kunder og leverandører til forbedring.
Geir Flåta, konserndirektør Anlegg og Eiendom

Samarbeidsmål for AF Gruppen

 • 1

  AF skal være preferert samarbeidspartner

 • Våre samarbeidspartnere deler våre verdier og vår kompromissløse holdning til sikkerhet og etikk

 • Sammen

  AF ønsker langsiktige og verdiskapende relasjoner hvor alle parter i prosjektet lykkes

Aktuelt

 • AF-posten artikkel
  Odin (20) jobber på AFs største prosjekt noensinne

  Under Oslo er JV AF Ghella i full gang med å drive 18 kilometer tunnel for Vann- og avløpsetaten. Lærling Odin Granli (20) er med på kjempejobben.

  Publisert 11.11.2022

 • AF-posten artikkel
  En landsby blir til

  Nyskapende teknologi skal gjøre det trygt og sosialt for beboerne på Furuset hageby – Oslos nye sykehjem i landsbyformat.

  Publisert 31.10.2022

 • AF-posten artikkel
  Godt samarbeid og fornøyde aktører

  Korona og krig skapte utfordringer, men takket være konstruktivt samarbeid i flere ledd ble boligprosjektet Kvernstua i Nittedal landet på en god måte.

  Publisert 14.10.2022