Hopp til hovedinnhold

  Kampen om AF-kollektivet

   For tredje år på rad har AF åpnet et kollektiv for dyktige ingeniørstudenter. I hele høst løste studentene koder for å avansere i Kampen om AF-kollektivet. I mars ble en heldigital finale gjennomført mellom OsloMet, HVL og NTNU Trondheim hvor lagene konkurrerte i et digitalt spill laget spesielt for dem. NTNU gikk av med seieren og kollektivet vil for andre år på rad være i Trondheim.

   Ikke bare et gratis sted å bo, men en kickstart på karrieren

   I løpet av året i AF-kollektivet vil studentene få inspirasjon og veiledning fra fagpersoner i AF Gruppen som er relevant for studiet deres. Studentene som får plass i AF-kollektivet er godt posisjonert til å få jobb i AF Gruppen etter endte studier. I år utfordrer vi ingeniørstudentene til å knekke koder. Her gjelder det å tenke utenfor boksen. 

   Delta på afkollektivet.no 

   Når skjer det?

   • Kvalik

    17.09-05.11. 2020 - Er du en kodeknekker? Åtte koder skal knekkes. Du kan prøve flere ganger.

   • Semifinale

    09.11.-22.11. 2020. Kvalifiserte studenter ved de fem beste studiestedene går til semifinale. Morsomme utfordringer venter.

   • Finale

    09.03.2021 - Finalen ble gjennomført for finalister fra OsloMet, HVL og NTNU Trondheim.

   • AF Gruppen, AF-kollektivet NTNU
    I forrige runde gikk NTNU Trondheim seirende ut etter utfordrende oppgaver og tight konkurranse i finalen mot OsloMet og Høgskulen på Vestlandet. I august flyttet denne gjengen inn i nytt kollektiv. F.v. Martin (Maskin og prosess) , Merethe ( Industriell økonomi), Juni (dataingeniør), Mikael (byggingeniør) og Nicolay (dataingeniør). Følg et spennende og annerledes studieår på instagram: @afkollektivet.

   AF-kollektivet - Finale i Trysil 2020