Hopp til hovedinnhold
Kampen om AF-kollektivet

  Kampen om AF-kollektivet

   I tre år har AF åpnet et kollektiv for ingeniørstudenter. Denne dyktige gjengen fra NTNU gikk seirende ut av årets finale og flytter inn i AF-kollektivet høsten 2021. I hele høst løste studenter fra 12 universiteter koder og oppgaver for å vinne AF-kollektivet til sin studentby. I mars ble en heldigital finale gjennomført mellom OsloMet, HVL og NTNU Trondheim. Vinnerne får ett års gratis studentbolig og en kickstart på karrieren.

   Ikke bare et gratis sted å bo, men en kickstart på karrieren

   I løpet av året i AF-kollektivet vil studentene få inspirasjon og veiledning fra fagpersoner i AF Gruppen som er relevant for studiet deres. Studentene som får plass i AF-kollektivet er godt posisjonert til å få jobb i AF Gruppen etter endte studier. I år utfordrer vi ingeniørstudentene til å knekke koder. Her gjelder det å tenke utenfor boksen. 

   Delta på afkollektivet.no 

   • AF-posten artikkel
    Sikret talenter gjennom gaming

    Da pandemien satt stopper for talentjakten, fant AF Gruppen nye måter å sikre fremtidens arbeidskraft. Digitale koder og en helt ny spillplattform sikret oss nye flinke studenter.

    Publisert 08.06.2021

   Når skjer det?

   • Kvalik

    17.09-05.11. 2020 - Er du en kodeknekker? Åtte koder skal knekkes. Du kan prøve flere ganger.

   • Semifinale

    09.11.-22.11. 2020. Kvalifiserte studenter ved de fem beste studiestedene går til semifinale. Morsomme utfordringer venter.

   • Finale

    19.03.2021 - Finalen ble gjennomført for finalister fra OsloMet, HVL og NTNU Trondheim.

   • AF Gruppen, AF-kollektivet NTNU
    I studieåret 2020/2021 har NTNU-studentene Martin (Maskin og prosess) , Merethe ( Industriell økonomi), Juni (dataingeniør), Mikael (byggingeniør) og Nicolay (dataingeniør) bodd i AF-kollektivet. Året før var det OsloMet som var vinnere og hadde AF-kollektivet i Oslo. Følg AF-kollektivet på instagram: @afkollektivet.

   AF-kollektivet - Finale i Trysil 2020