Hopp til hovedinnhold
Rehabilitering av vann, avløp og våtrom

Rehabilitering av vann, avløp og våtrom

  AF har spesialisert seg på rehabilitering av vann- og avløpsrør med modernisering av bad. Vi har de siste årene rehabilitert over 10.000 baderom.

  AF har utviklet god og velprøvd logistikk, og har i samarbeid med leverandører og kunder utarbeidet gode standardløsninger for bad. Dette har gitt oss en betydelig erfaring som kommer kundene våre til gode.

  Vannlekkasjer

  Vannlekkasjer i boligbygg er et stort problem i bygninger med gamle vann- og avløpsrør. AF gir gjerne råd og informasjon om hvordan Byggherren går frem fra idèfase til gjennomføring av prosjekt. Vi viser gjerne hvilke muligheter som finnes i slike prosjekter og har erfaring fra mange forskjellige entrepriseformer.

  Er en rehabilitering av vann- og avløpsledninger gjennomførbart? Blir det mye bråk og støv? Kan beboere bo hjemme? AF tilbyr en omvisning på et pågående prosjekt for å vise at slike rehabiliteringsprosjekter faktisk går veldig greit og gir fornøyde beboere.

  AF er en samarbeidspartner som du kan stole på, og vi vil levere avtalt produkt til riktig kvalitet til riktig tid. Vi satser på forskning og utvikling slik at siste nytt om kunnskap på løsninger, produkter og utstyr kommer våre kunder til gode. AF innehar stor kapasitet til gjennomføringen av prosjektene, og kundene kan ringe oss og få hjelp i prosjektene, samt hele reklamasjonstiden.

  Rehabilitering av rør og våtrom er et av våre store satsingsområder. 

   

  Befaring av baderom

  Det oppstod en feil under henting av captcha-bilde

  Aktuelt