Hopp til hovedinnhold
Totalteknisk entreprise

Totalteknisk entreprise

  AF Energi & Miljøteknikk tilbyr nøkkelferdig teknisk anlegg for både nybygg og eksisterende bygg. Vi tar ansvar for totalteknisk løsning i hele objektets livssyklus – fra konseptutvikling og prosjektering til gjennomføring og drift. Vi tilbyr også separate fagentrepriser for rør, sanitær, ventilasjon, elektro, sprinkler, automasjon, samt løsning for energiforsyning.

  Fra konseptutvikling til drift

  Nye bygg blir stadig mer komplekse, og tekniske systemer og installasjoner blir en større og mer sammensatt del av nybygging. Det stilles høye krav til energieffektivitet og systemintegrasjon. Det krever god planlegging, samarbeid på tvers av entrepriser og tidlig involvering.

  Med AF Energi og Miljøteknikks tverrfaglige tekniske kompetanse, energifokus og brede erfaring sørger vi for helhetlig tenking, godt samspill og integrasjon gjennom hele objektets livssyklus. Vi ønsker å bidra fra konseptutvikling til ferdig bygg og sørge for at anlegget som designes og bygges er tilrettelagt rasjonell og fornuftig drift.

  Artikler

  • AF-posten artikkel
   Campus Ås - Superlativprosjektet

   Gigantprosjektet i universitets- og høgskolesektoren har vært det største prosjektet for både AF Bygg Østfold og AF Energi & Miljøteknikk. På Campus Ås er det plass for superlativer.

   31.05.2020

  Kontakt oss