Hopp til hovedinnhold
AF-kollektivet

  AF-kollektivet

   Om AF-Kollektivet

   AF Gruppen åpner studentkollektiv hvor utvalgte studenter får bo gratis i ett år

   Som en del av rekrutteringsarbeidet til AF Gruppen åpner vi et studentkollektiv høsten 2019. Her vil de beste ingeniør- og økonomistudentene i landet få bo gratis i ett år. For å vinne kollektivet til sitt studiested og få en plass i kollektivet, må studentene konkurrere for skolen sin gjennom å spille spill og løse oppgaver på afkollektivet.no. Konkurransen strekker seg fra 20. september 2018 til februar 2019 og er delt inn 5 nivåer over tre faser.

   Vanskelighetsgraden øker i hver fase og til slutt vil vi kåre en vinnerskole hvor bare de beste studentene i landet står igjen.

   Ikke bare et gratis sted å bo, men et forsprang på karrieren
   I løpet av året i AF-kollektivet vil studentene få inspirasjon og veiledning fra fagpersoner i AF Gruppen som er relevant for studiet deres. Studentene som får plass i AF-kollektivet er godt posisjonert til å få jobb i AF Gruppen etter endte studier. Vi oppfordrer alle interesserte studenter til å søke på relevante stillinger i AF Gruppen selv om det ikke er aktuelt med en plass i kollektivet.

   Ukespremier og utfordrere
   Den første fasen er åpen for alle, også ikke-studenter – eller «Utfordrere» som vi har kalt dem. Dermed kan alle som vil se hvordan de klarer seg mot studentene i de innledende rundene, og være med i konkurransen om ukespremier.

   Har du det som skal til for å kjempe om en plass i AF-kollektivet? Spill spillet om AF-kollektivet her!

   Hvilken skole har de beste hodene? De beste ingeniør- og økonomistudentene i landet får flytte inn i AF-kollektivet høsten 2019 og bo der gratis i ett år. Konkurrer mot andre skoler, få med dine medstudenter og vinn kollektivet til deres studiested!

   Nivåer

   • Nivå 1-3

    20.09-07.11. 2018 - Spill så mange ganger du vil

   • Nivå 4

    12.11.-18.11. 2018. De beste studentene ved de fem beste studiestedene går til nivå 4. Spill en gang.

   • Nivå 5

    Gjennomføres i Trysil i februar 2019 for de beste studentene ved de tre beste skolene