Hopp til hovedinnhold
Kampen om AF-kollektivet

  Kampen om AF-kollektivet

   AF Gruppen åpner studentkollektiv hvor utvalgte studenter får bo gratis i ett år

   Som en del av vårt rekrutteringsarbeid åpner AF Gruppen et studentkollektiv høsten 2019. Her vil de beste ingeniør- og økonomistudentene i landet få bo gratis i ett år. For å vinne kollektivet til sitt studiested og få en plass i kollektivet, har studenter ved 11 universiteter og høyskoler konkurrert for sin skole gjennom å spille spill og løse oppgaver på afkollektivet.no.

   Konkurransen har vært delt inn i flere faser og nå gjenstår kun finalen som gjennomføres i Trysil 08.-10. februar. Her konkurrerer 30 studenter fra NTNU, OsloMet og Høgskulen på Vestlandet om å få AF-kollektivet til sin by.    

   Vanskelighetsgraden har økt i hver fase. Nedenfor ser du en videooppgave fra nivå 4. Test om du er like smart som ingeniør-og øknonomistudentene som deltok i semifinalen. 

   Semifinaleoppgave i AF-kollektivet

   Nivåer

   • Nivå 1-3

    20.09-07.11. 2018 - Spill så mange ganger du vil

   • Nivå 4

    12.11.-18.11. 2018. De beste studentene ved de fem beste studiestedene går til nivå 4. Spill en gang.

   • Nivå 5

    Gjennomføres i Trysil 8-10. februar 2019 for 30 studenter fra de tre beste skolene

   Ikke bare et gratis sted å bo, men et forsprang på karrieren

   I løpet av året i AF-kollektivet vil studentene få inspirasjon og veiledning fra fagpersoner i AF Gruppen som er relevant for studiet deres. Studentene som får plass i AF-kollektivet er godt posisjonert til å få jobb i AF Gruppen etter endte studier. Vi oppfordrer alle interesserte studenter til å søke på relevante stillinger i AF Gruppen selv om det ikke er aktuelt med en plass i kollektivet.