Hopp til hovedinnhold
Construction City - ny kunnskapspark på Ulven

  Construction City - ny kunnskapspark på Ulven

   OBOS og AF Gruppen blir motorene i Construction City, en ny kunnskapspark og læringssenter på minimum 85000 kvadratmeter og med plass til 5000 arbeidsplasser. Flere av de fremste kompetansevirksomhetene i næringen har allerede knyttet seg til initiativet.

   Banebrytende samhandlingsarena

   Construction City vil tilby framtidens kontorløsninger og skal være en attraktiv arena for læring og utvikling. Her skal store og små virksomheter samlokalisere på tvers av næringen. Både OBOS og AF Gruppen kommer til å flytte sine hovedkontorer til Construction City når det står ferdig i 2023. Construction City skal gi plass for inkubatorvirksomheter, utdanningsinstitusjoner, rådgivningsfirmaer, arkitektkontorer, eiendomsutviklere og entreprenørvirksomheter. Initiativtakerne ønsker å skape et senter for samhandling med flotte fellesområder for å møtes på tvers, både faglig og sosialt, som kantiner og treningssentre.

   Bred bransjedeltakelse fra dag én 
   I forbindelse med etableringen av Construction City har flere andre virksomheter knyttet seg til initiativet. Virksomhetene vil delta aktivt i utforming og utbygging av prosjektet, og i ulik grad ha plassert funksjoner/arbeidsplasser i det fremtidige Construction City.

   • Tekniske fag: GK Gruppen AS
   • Multidisiplinær rådgivning: Multiconsult
   • Forskning: SINTEF
   • Oppstartsbedrifter: StartupLab
   • Gjenvinning: Norsk Gjenvinning
   • Bank og finans: DNB

   OBOS og AF skaper Construction City på Ulven

   Sammen med AF Gruppen skal vi skape en internasjonalt banebrytende samhandlingsarena med verdens mest spennende arbeidsplasser innenfor vår sektor.

   Konsernsjef Daniel Kjørberg Siraj, OBOS.
   • Construction City
    Construction City vil tilby framtidens kontorløsninger og skal være en attraktiv arena for læring og utvikling.
   • Construction City interiør
    GK Gruppen AS, Multiconsult, SINTEF, StartupLab, Norsk Gjenvinning og DNB vil delta aktivt i utforming og utbygging av prosjektet, og i ulik grad ha plassert funksjoner/arbeidsplasser i det fremtidige Construction City.
   • Construction city kartusnitt
    OBOS kjøpte området på Ulven i 2016. Det skal bygges 3000 boliger og over 200 000 kvadratmeter næring som en del av Ulven-utbyggingen.

   Gjennom å samle næringen vil vi kunne investere i fasiliteter og teknologi som fremmer innovasjon og synergier for arbeidstakere og studenter.

   Konsernsjef Morten Grongstad, AF Gruppen