Hopp til hovedinnhold
Entreprenørens marked 2018

  Entreprenørens marked 2018

   Entreprenørens marked - 30. mai 2018

   Økt innovasjonstakt og nye samarbeidsformer er mer aktuelt enn noen gang, og bygg- og anleggsnæringen står midt i et spennende skifte. Bli med og la deg inspirere av spennende foredragsholdere og del dine erfaringer på «Entreprenørens marked».

   Årets bransjetreff handler om hvordan innovasjon og digitalisering vil påvirke kompetansebehov, arbeidsinnhold, kjønnsbalanse og organisering.

   Målet med Entreprenørens marked er å utvikle en verdiskapende og fremtidsrettet bygg- og anleggsnæring. 

   En faglig og sosial ettermiddag

   Arrangementet begynner kl. 12:30 med lunsj på Lillo Gård i Oslo, og avsluttes etter uformell middag kl. 18:30. I tillegg til en innholdsrik faglig sanse innendørs vil det bli vist frem spennende og konkrete innovasjonsprosjekter ute på arrangementsområdet. 

   Dette er en god anledning til å møte likesinnede ledere som ønsker å utfordre det bestående og sette en ny agenda for fremtiden.

   Foredragsholdere

   • Ketil Solvik-Olsen

    Samferdselsminister (FrP)

    Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen har ansvar for Norges politikk knyttet til transport av personer og gods, elektronisk kommunikasjon og posttjenester. På Entreprenørens marked vil han snakke om fremtidens infrastrukturbehov og om innovasjon og ny teknologi i bransjen.

   • Heidi Wolden

    Konsernsjef Kruse Smith

    Heidi Wolden er konsernsjef i Kruse Smith, og den første kvinnelige toppsjefen blant de store aktørene i entreprenørbransjen. Heidi har fra før bakgrunn fra Statoil og en rekke lederroller innen olje og gass. Hun kommer til Entreprenørens marked for å snakke om endring i bygg- og anleggsbransjen med paralleller fra omstillingsprosesser hun har vært med på i olje- og gassnæringen.

   • Aksel Lund Svindal

    Alpinist og investor

    Aksel Lund Svindal har i en årrekke gledet en hel nasjon med sin suksess og vinnende mentalitet både på og utenfor idrettsarenaen. Han kommer til Entreprenørens marked for å snakke om sin nye karriere. Svindal har blant annet investert i en rekke teknologi-selskaper rettet mot bygg og anlegg, og vil fortelle hvorfor han tror nettopp dette er et spennende marked.

   • Maalfrid Brath

    Konsernsjef Manpower Group

    Maalfrid Brath er konsernsjef for ManpowerGroup Norge. På Entreprenørens marked vil hun snakke trendene vi ser for fremtidens arbeidsliv. Blant annet vil hun snakke om hvordan bygg- og anleggsnæringen kan holde seg attraktiv som arbeidsgiver for fremtidens arbeidstakere.

   • Morten Dalsmo

    Konserndirektør SINTEF Digital

    Konserndirektør Morten Dalsmo fra SINTEF er dr.ing/siv.ing innen teknisk kybernetikk. Han har lang fartstid fra FoU og har tidligere jobbet i IBM og ABB. På Entreprenørens marked vil han snakke om hvordan teknologiendringer påvirker måten vi jobber på, og hvordan bransjen kan utnytte nye samarbeidsmuligheter som digitalisering åpner for.

   • Isabell Ringnes

    Grunnlegger av #HunSpanderer

    Isabelle Ringnes har bakgrunn fra teknologibransjen, men har de siste årene viet mye av sin tid til å skape bedre kjønnsbalanse, og bli kvitt ubevisst diskriminering i næringslivet. Hun kommer til Entreprenørens marked for å snakke om nettopp hvorfor det er viktig å bidra til bedre kjønnsbalanse i en bransje som har en kvinneandel langt under gjennomsnittet.