Hopp til hovedinnhold

  Kampen om AF-kollektivet

   Kampen om AF-Kollektivet er i 2022 arrangert for fjerde år på rad. AF har gått fra å samle ingeniørstudenter i et fysisk kollektiv i en by, til å ha vinnere over hele landet. I tillegg til å få sponset husleie ett studieår, vil premien handle om å få et dypdykk inn i arbeidslivet og å få oppleve hvordan tiden etter studiene kan se ut, i tillegg til å få et nettverk med medvinnere spredt utover hele landet. Årets vinnere kommer fra NMBU, HVL, UIS og NTNU Trondheim. Bli kjent med vinnerne og se filmen fra finalen.

   • Fem studenter vant gratis husleie og kickstart på karrieren

    Ingeniørstudentene Sondre Synnevåg og Mathea Brannstorph trenger ikke å tenke på husleie på en stund. I helgen stakk de av med førstepremien i AF Gruppens studentkonkurranse Kampen om AF-kollektivet.

    Publisert 28.03.2022

   • AF-posten artikkel
    Sikret talenter gjennom gaming

    Da pandemien satt stopper for talentjakten, fant AF Gruppen nye måter å sikre fremtidens arbeidskraft. Digitale koder og en helt ny spillplattform sikret oss nye flinke studenter.

    Publisert 08.06.2021

   Finalen i AF-kollektivet 2022

   Veien til finalen. Når skjer det?

   • Kvalik

    16.09-04.11. 2021 - Sett nåla på kartet og spill deg til semifinalen. Beste resultat er tellende.

   • Semifinale

    08.11.-14.11. 2021. Kvalifiserte studenter ved de syv beste studiestedene går til semifinale. Spennende utfordring venter.

   • Finale

    25.03. - 27.03.2022 - Kult finalearrangement over to dager for de 35 beste semifinalistene.