Hopp til hovedinnhold
Kampen om AF-kollektivet

  Kampen om AF-kollektivet

   Ingeniørstudenter ved 11 norske universiteter og høyskoler ble høsten 2022 invitert til å delta i Kampen om AF-kollektivet. Vinnerne av konkurransen får sponset husleie ett helt studieår, og muligheten til å teste ut drømmestillingen hos oss. Det er femte året AF arrangerer AF-kollektivet. Kvalifiseringsrunden er over og i februar 2023 gleder vi oss til å arrangere finalehelg i Trysil. Se tidligere finaler i videoene nedenfor.

   Finalen i AF-kollektivet 2022

   • Seks studenter gikk av med seieren i AF Kollektivet

    Det var et toppet lag av studenter som var med til Trysil og finalen i AF Kollektivet 3. til 5. februar. For femte gang har AF Gruppen arrangert sitt største rekrutteringsinitiativ mot ingeniørstudenter, og konkurransen var knallhard.

    Publisert 13.02.2023

   • Fem studenter vant gratis husleie og kickstart på karrieren

    Ingeniørstudentene Sondre Synnevåg og Mathea Brannstorph trenger ikke å tenke på husleie på en stund. I helgen stakk de av med førstepremien i AF Gruppens studentkonkurranse Kampen om AF-kollektivet.

    Publisert 28.03.2022

   • AF-posten artikkel
    Sikret talenter gjennom gaming

    Da pandemien satt stopper for talentjakten, fant AF Gruppen nye måter å sikre fremtidens arbeidskraft. Digitale koder og en helt ny spillplattform sikret oss nye flinke studenter.

    Publisert 08.06.2021