Hopp til hovedinnhold
Kampen om AF-kollektivet

  Kampen om AF-kollektivet

   De beste ingeniørstudentene i landet flytter inn i AF-kollektivet høsten 2020 og får bo gratis i ett år. Konkurrer mot andre skoler og få med dine medstudenter i kampen. Vinn kollektivet til ditt studiested.

   AF gir flere studenter mulighet til å vinne plass i eget kollektiv

   Som en del av vårt rekrutteringsarbeid åpnet AF Gruppen et studentkollektiv høsten 2019. Her bor seks ingeniørstudenter ved OsloMet gratis i ett år. Nå gjentar vi suksessen fra ifjor og starter konkurransen om AF-kollektivet for studieåret 2020/2021.  

   Studenter ved 12 universiteter og høyskoler er invitert til å konkurrere for å få sin skole videre til semifinale og finale. Studentene konkurrerer gjennom å spille spill og løse oppgaver på afkollektivet.no fra 19. september.

   Konkurransen er delt inn i flere faser med økende vanskelighetsgrad og blir  avsluttet med finale i Trysil i februar 2020. Her vil de beste studentene fra de tre beste studiestedene møtes for å bli bedre kjent og løse spennende oppgaver. 

   Er du ikke ingeniørstudent og har lyst til å spille spill, fortvil ikke. Meld deg på som utfordrer og bli med i konkurransen om ukespremiene. I jakten på flere flinke håndverkere, gir AF også elever på bygg- og anleggsfag ved flere videregående skoler mulighet til å vinne lærlingplasser i selskapet gjennom å delta i konkurransen.   

   Nedenfor kan du bli kjent med de seks studentene som flyttet inn i årets AF-kollektiv.   

   Møt gjengen som flytter inn i AF-kollektivet

   Nivåer

   • Spill 1-3

    19.09-07.11. 2019 - Spill så mye du vil

   • Semifinale

    11.11.-17.11. 2019. De beste studentene ved de fem beste studiestedene går til semifinale. Spill en gang.

   • Finale

    Gjennomføres i Trysil 07-09. februar 2020 for studenter fra de tre beste høyskolene

   Ikke bare et gratis sted å bo, men en tidlig start på karrieren

   I løpet av året i AF-kollektivet vil studentene få inspirasjon og veiledning fra fagpersoner i AF Gruppen som er relevant for studiet deres. Studentene som får plass i AF-kollektivet er godt posisjonert til å få jobb i AF Gruppen etter endte studier. Vi oppfordrer alle interesserte studenter til å søke på relevante stillinger i AF Gruppen selv om det ikke er aktuelt med en plass i kollektivet.