Hopp til hovedinnhold

  Kampen om AF-kollektivet

   Kampen mellom de beste ingeniørstudentene i landet om å få AF-kollektivet til sin studieby er nå over. Neste års AF-kollektiv vil åpne i Trondheim.

   NTNU flytter inn i AF-kollektivet høsten 2020

   33 studenter fra Høgskulen på Vestlandet, NTNU Trondheim og OsloMet knivet om seieren under AF-Kollektivets finalehelg i Trysil.  Til slutt var det NTNU som stakk av med seieren.

   AF Gruppen arrangerer for andre år på rad studentkonkurransen «AF-kollektivet», hvor premien er ett års gratis bolig i studentkollektiv og mulighet for en tidlig start på karrieren.

   Ingeniørstudenter ved 12 universiteter og høyskoler konkurrerte høsten 2019 ved å spille digitale spill, resonnere og løse matematiske oppgaver på en plattform utviklet av AF Gruppen. Engasjementet var stort, og spillene ble spilt mer enn 140.000 ganger.  Finalen ble arrangeret i Trysil 7.-9. februar 2020.  

   • AF Gruppen, AF-kollektivet NTNU
    Denne gjengen fra NTNU Trondheim gikk seirende ut etter mange utfordrende oppgaver gjennom finalehelgen i Trysil. I sommer flytter de inn i nytt kollektiv. F.v. Martin (Maskin og prosess) , Merethe ( Industriell økonomi), Juni (dataingeniør), Mikael (byggingeniør) og Nicolay (dataingeniør).

   AF-kollektivet - Finale i Trysil 2020

   Nivåer

   • Spill 1-3

    19.09-07.11. 2019 - Spill så mye du vil

   • Semifinale

    11.11.-17.11. 2019. De beste studentene ved de fem beste studiestedene går til semifinale. Spill en gang.

   • Finale

    Gjennomføres i Trysil 07-09. februar 2020 for studenter fra de tre beste høyskolene

   Ikke bare et gratis sted å bo, men en tidlig start på karrieren

   I løpet av året i AF-kollektivet vil studentene få inspirasjon og veiledning fra fagpersoner i AF Gruppen som er relevant for studiet deres. Studentene som får plass i AF-kollektivet er godt posisjonert til å få jobb i AF Gruppen etter endte studier. Vi oppfordrer alle interesserte studenter til å søke på relevante stillinger i AF Gruppen selv om det ikke er aktuelt med en plass i kollektivet.