For å styrke AF Decom sin satsning på Vestlandet, ser vi etter en ny medarbeider. AF Decom er Europas ledende entreprenør innen riving og miljøsanering, og med bakgrunn i stor ordrereserve ser vi oss nødt til å bemanne med flere flinke medarbeidere. Arbeidsdagen i AF Decom er hektisk, og ingen dag er lik. Hos oss får du muligheter til egenutvikling, og det er alltid behov for dyktige medarbeidere. AF satser på talenter og kanskje er du en av våre fremtidige ledere?

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Du vil få et stort handlingsrom med en dertil varierende arbeidsdag. AF har konkurransedyktige og prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.


Som anleggsleder må du være løsningsorientert, og du vil jobbe tett opp mot driften ute på prosjekt. Du må mestre å lede arbeidet innenfor gitte krav til HMS, kvalitet, tid og produktivitet. Som person er du sosial og trives med å ha en god dialog, både med kollegaer og kunder.

Det er ønskelig at du har teknisk utdannelse, men erfaring fra bygg- og anleggsbransjen vil kunne kompensere for dette.