Som BREEAM-ansvarlig vil du jobbe på våre byggeprosjekter innen bolig- og næring. Dine hovedoppgaver vil være å følge opp BREEAM-prosjekter enten som BREEAM-NOR AP eller som BREEAM-NOR Assessor.

Har du BREEAM-NOR AP eksamen eller BREEAM-NOR Assessor eksamen er det en fordel, men kursene kan også gjøres i vår regi.  Det første prosjektet du vil jobbe med, er et nytt næringsbygg som er under oppstart i Oslo.   

                                              

Hvem søker vi:

Du må ha minst 3 års byggerfaring etter endt utdanning.  Det er fordel om du har erfaring fra BREEAM prosjekter. Du kan ha erfaring fra konsulentbransjen, entreprenørbransjen, FOU eller fra en byggherreorganisasjon.

 Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være:

  • Strukturert
  • Evne til å ta helhetlig ansvar og samarbeide med andre
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne  
  • Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingen byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram
  • Vi ser etter en sivilingeniør eller ingeniør innen bygg/anlegg eller tilsvarende utdannelse/grad. Lang erfaring kan kompensere for formell utdannelse.

 

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingen byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram