Vi ønsker nå å stryke vår kompetanse innen elektro, og søker i den anlegning fagsjef elektro til nyopprettet stilling. Som fagsjef vil du ha en selvstendig rolle der du får være med å bygge opp et fagmiljø.

Arbeidsoppgaver

Som fagsjef elektro vil du ha det overordnede faglige ansvaret for elektro/SRO i AF Anlegg. Du vil delta i prosjektering, tilbudsregning og innkjøp, i tillegg til å jobbe med utvikling av elektrofagmiljøet i AF Anlegg. Du vil ha faglig ansvar for elektroingeniørene i prosjekt, og støtte disse med faglig hjelp og opplæring. Ved behov vil du også bistå prosjektene med kontroll og byggeledelse innen elektro.

Vi ønsker i tillegg at du representerer AF i relevante eksterne fora, som fagsamlinger, konferanser og liknende.

Arbeidssted vil være på AF Gruppens hovedkontor i Oslo, men da vi har prosjekter over hele landet vil det ved behov bli noe reising.

Kvalifikasjoner

Vi søker deg som har elektrofaglig eller annen relevant utdanning på minimum bachelornivå.  

Du må ha flere års erfaring med elektro, gjerne fra elektroentreprenør. Erfaring med opplæring og kompetanseutvikling er en fordel. Du holder deg oppdatert på teknologi og leverandørmarked, og er faglig sterk samtidig som du har forretningssans og liker å få utrettet ting.

Som fagsjef har du mye frihet i arbeidshverdagen. Dette krever at du har struktur og oversikt slik at du kan planlegge og organisere arbeidet ut ifra prosjektene og organisasjonens behov.  Arbeidshverdagen er preget av samarbeid, så du må trives med å jobbe sammen med andre, og ha et ønske om å bidra til arbeidsmiljøet både faglig, resultatmessig og sosialt.

Vi tilbyr

I AF Gruppen blir du del av et fellesskap av engasjerte fagpersoner, som brenner for fag og resultatoppnåelse. I AF tror vi at trivsel og prestasjon henger sammen, og er stolte av å kunne vise til både gode resultater for bedriften, og høy trivsel blant de ansatte. Vi verdsetter entreprenørånd, og tilrettelegger for at dyktige ansatte skal få utvikle seg.  

Vi tilbyr konkurransedyktig lønn med bonusordning og mulighet til medeierskap i AF Gruppen gjennom egne aksjeprogram.