AF Energi & Miljøteknikk AS er et selskap i AF gruppen ASA. Vi er markedsledende innenfor energieffektivisering, fornybar energi og energiservice for bygg og industri. Vi hjelper eiendomsbesittere og industri med å identifisere besparingspotensial, gjennomfører prosjekter med garanti for resultatoppnåelse og drifter deres tekniske anlegg.

Vår energisatsing handler om smartere, mer energieffektive tekniske løsninger og gir lønnsomhet for kundens bunnlinje, men også for miljøet. Det kaller vi Blå Miljøeffekt. Se mer om våre prosjekter og tjenester på www.afgruppen.no/energi.

AF Energi & Miljøteknikk AS er lokalisert i Oslo, Bergen, Skien og Litauen. Vi trenger flere nysgjerrige, dyktige og fremtidsrettede prosjektledere for å lede spennende tverrfaglige prosjekter med energifokus til vårt kontor i Skien.


Arbeidsoppgaver:

  • Utforme gode energitekniske tverrfaglige løsninger
  • Salg, kalkulasjon og gjennomføring av prosjekter innenfor ENØK porteføljen
  • Planlegge og lede prosjekter, herunder kontrakt, økonomi og rapporteringsansvar
  • Ansvarlig for Energisparekontrakter (EPC) i oppfølgingsfasen (fase 3), herunder løpende optimalisering av tekniske anlegg via befaringer og fjernbetjening av SD-anlegg
  • Kundeoppfølging


Kvalifikasjoner:

Vi ser gjerne at du har relevant ingeniørutdannelse eller teknisk fagskole. Noen års relevant erfaring er en stor fordel i denne stillingen. I AF EMT verdsetter vi en bred tverrfaglig kompetanse der du evner å se helheten i tekniske installasjoner innenfor varme, kjøling, ventilasjon og automasjon.

Du kjennetegnes av å ha stor arbeidskapasitet, er nysgjerrig, kontaktskapende og ikke minst trives du i et hektisk arbeidsmiljø. Det er også viktig for oss at du har en god skriftlig og muntlig fremstillingsevne.


Vi tilbyr:

I AF Gruppen blir du en del av et stort kollegafellesskap av engasjerte fagpersoner, som brenner for både fag- og resultatoppnåelse. I AF tror vi på at trivsel og prestasjon henger sammen, og er stolte av å kunne vise til både gode resultater for bedriften, og høy trivsel blant de ansatte. Vi verdsetter entreprenørånd, og tilrettelegger for at dyktige ansatte skal få utvikle seg innen nye fag- og ansvarsområder. Vi tilbyr konkurransedyktig lønn med bonusordning, gode forsikringsordninger og mulighet til medeierskap i AF Gruppen gjennom vårt aksje- og opsjonsprogram.