AF Gruppen er et av Norges ledende entreprenør- og industrikonsern med mange spennende og utfordrende prosjekter. Konsernets finansavdeling består av controlling, finans, konsernregnskap, risikostyring, strategi og M&A. Avdelingen ønsker å øke kapasiteten på finans ved å ansette en nyutdannet siviløkonom. Finans er ansvarlig for konsernets finansiering, garantier og leasing, cash management, treasury, aksjer og konsernets IR.


Arbeidsoppgaver:

  • Aksje- og opsjonsprogram for ansatte i AF Gruppen
  • Cash management, herunder administrasjon og oppfølging av bank/konsernkonto
  • Ansvar for oppdatering av IR-nettsidene og konsernets finanshåndbok
  • Bistå i utarbeidelse av presentasjoner i forbindelse med IR-aktiviteter
  • Oppfølging og administrasjon av konsernets garantier


Kvalifikasjoner:

  • Siviløkonom eller mastergrad innenfor økonomi/finans
  • God gjennomføringsevne
  • Nøyaktig og systematisk
  • Gode kunnskaper i Excel og PowerPoint
  • Gode kommunikasjonsferdigheter


Du vil samarbeide med konsernets finansavdeling og konsernledelse, så dine personlige egenskaper vil bli vektlagt. Den rette kandidaten har derfor gode samarbeidsegenskaper, er serviceinnstilt og selvgående.

Du blir en del av AF Gruppens konsernstab og rapporterer til Finanssjef. Arbeidssted er AF Gruppens hovedkontor på Helsfyr i Oslo.

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingen byr på gode muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. Du vil også få anledning til medeierskap; alle ansatte får tilbud om å delta i AF Gruppens aksje- og opsjonsprogram.