Har du konkurranseinstinkt og er sulten på å vinne anbud?

For å styrke avdelingen ser vi etter en ny medarbeider. AF Decom er Europas ledende entreprenør innen riving og miljøsanering, og med bakgrunn i stor ordrereserve ser vi oss nødt til å bemanne med flere flinke medarbeidere. Arbeidsdagen i AF Decom er hektisk, og ingen dag er lik. Hos oss får du muligheter til egenutvikling, og det er alltid behov for dyktige medarbeidere. AF satser på talenter og kanskje er du en av våre fremtidige ledere?

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Du vil få et stort handlingsrom med en dertil varierende arbeidsdag. AF har konkurransedyktige og prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.


Som kalkulatør i AF Decom vil du ha en variert arbeidshverdag. I denne stillingen vil du bli involvert i hele tilbudsprosessen. Du vil få ansvaret for å gjennomgå konkurransegrunnlag, utføre befaringer, jobbe systematisk med innhenting/evaluering av tilbud og kalkulasjon av anbud.

Stillingen byr blant annet på gode muligheter for faglig oppdatering, samt samarbeid med våre fageksperter og ledere.

Du må være strukturert, effektiv og ha stor arbeidskapasitet. Vi ser etter deg som stadig ser etter nye løsninger, liker å jobbe i team og i tillegg er selvstendig. Du har en god skriftlig formidlingsevne, og er en relasjonsbygger.

Det er en fordel om du har en bachelor innen bygg- og anleggsbransjen. Erfaring kan kompensere for formal kompetanse.