Dersom du har erfaring som prosjekteringsleder eller å lede prosjekteringsarbeid, og motiveres av å jobbe med byggebransjens flinkeste folk – da kan dette være stillingen for deg.


Som prosjekteringsleder vil du få ansvaret for å lede og koordinere prosjekteringsarbeid i våre prosjekt. Du vil være sentral i forhandlinger og innkjøp av prosjekterende rådgivere/arkitekt vedrørende funksjon, kvalitet, fremdrift og økonomi.


Vi søker deg som ønsker å delta aktivt i både prosjektutviklingen og løsningsdesign. Du bør være en pådriver for bruk av digitale verktøy som griper inn i og benytter BIM. Det er positivt om du har erfaring med bruk av Lean metodikk i planleggings- og oppfølgingsfasen.


Du vil få en sentral og viktig rolle med stor kontaktflate mot prosjekter og resten av organisasjonen. Du er teamorientert og ser viktigheten av å bygge gode relasjoner både internt og eksternt. Du er kvalitetsbevisst, strukturert og løsningsorientert.


Vi søker deg som har høyere teknisk utdannelse, gjerne tre til fem års relevant erfaring med systematisk prosjekteringsarbeid. Ytterligere relevant erfaring kan være en fordel, og kan kompensere for utdannelse.


Du har gode datakunnskaper herunder i Excel, Solibri, mv. Du har i tillegg meget god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk.


I AF Gruppen blir du del av et stort kollegafellesskap av engasjerte fagpersoner, som brenner for både fag og resultatoppnåelse. I AF Gruppen tror vi på at trivsel og prestasjon henger sammen, og er stolte av å kunne vise til både gode resultater for bedriften, og høy trivsel blant de ansatte. Vi verdsetter god entreprenørånd, og tilrettelegger for at dyktige ansatte skal få utvikle seg innen nye fag- og ansvarsområder.