Vi kan vise til meget gode resultater og systemer innen HMS-området. Våre ansatte trives på jobb og er våre viktigste ressurser for at vi skal nå våre mål. AF Offshore Decom har lang erfaring og gode referanseprosjekter. I tillegg besitter AF Offshore Decom en sterk entreprenørånd og innovasjonskultur. Vi er stolte av vår kompetanse som har ført oss til Nordsjøen og oppbyggingen av AF Miljøbase Vats til verdens mest moderne mottaksanlegg for utrangerte offshoreinstallasjoner.

På grunn av økende oppdragsmengde søker vi nå etter flere nysgjerrige Prosjektingeniører. til Miljøbase Vats. 

Arbeidsoppgaver:

 • Planlegge fjerningsoperasjoner
 • Utarbeide arbeidsbeskrivelser, jobbpakker, logistikkplaner og annen dokumentasjon
 • Definere utstyrsbehov og følge opp innkjøpsprosessen
 • Følge opp de planlagte operasjonene både offshore og onshore
 • Utføre beregninger for løft både offshore og onshore
 • 3d modellering av strukturer og utstyr
 • Utvikling og design av utstyr spesifikt for prosjektet

Kvalifikasjoner:

 • Sivilingeniør eller Ingeniør
 • God forståelse av grunnleggende mekanikk
 • God tegningsforståelse og interesse for 3d modellering
 • Relevant erfaring/kunnskap innen praktiske fag (eksempelvis mekaniske fag, elektro, IT e.l.) er en fordel

Vi søker deg som er strukturert, som ser muligheter i stedet for begrensninger, tar ansvar, er endringsvillig og har gode engelsk kunnskaper skriftlig og muntlig. Vi tror du kjennetegnes ved et høyt aktivitetsnivå og gode samarbeidsevner, og at du er direkte, kreativ, pågående og har gjennomslagskraft.

AF Offshore Decom tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingen byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikrings- og pensjonsordninger. I AF Gruppen vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften.