AF Gruppen ønsker å fortsette veksten og samtidig øke prestasjonene innen HMSK. Det er avgjørende at vi evner å drive vår sterke HMS-kultur og vårt solide fokus på systematikk fremover. Vi søker etter deg som kan lede arbeidet med utvikling, administrasjon og vedlikehold av våre HMSK-systemer og applikasjoner.


Våre systemer og applikasjoner støtter sentrale og lokale HMSK-prosesser i AF. Disse viktige verktøyene krever tett oppfølging og en høy grad av eierskap, slik at de er tilstrekkelig effektive og tilgjengelige for organisasjonen. Du vil også være ansvarlig for sentral rapportering innen HMSK-fagene.


Systemansvarlig HMSK konsern støtter og tilrettelegger for effektiv drift av blant annet følgende av AFs HMSK-systemer og applikasjoner:

 • Ledelsessystem – AFs styringssystem/kvalitetssystem
 • Intern rapportering – HMS-resultater, mm.
 • Synergi Life – rapportering og saksbehandling av sikkerhet, helse, miljø, kvalitet, a-krim, mm.
 • ProductXchange – kjemikalier, stoffkartotek, produktdata
 • System for monitorering mht. arbeidslivskriminalitet


Systemansvarlig HMSK konsern støtter og tilrettelegger for effektiv drift gjennom:

 • Systematisk bruk og oppfølging av alle systemer og applikasjoner
 • Etablering og vedlikehold av nødvendige veiledninger og prosedyrer
 • Periodisk kommunikasjon og møtevirksomhet med leverandører
 • Oppfølging av tilbakemeldinger fra organisasjonen
 • Regelmessig søken etter strømlinjeforming av systemer og prosesser
 • Dialog med AFs IT avdeling og Innovasjon & Digitale avdeling


Kvalifikasjoner

Vi ser etter deg med høyere utdanning og erfaring fra HMS og/eller kvalitetsarbeid med interesse for teknologi og systemer, eller høyere utdanning innen teknologi og systemer med interesse for HMS og/eller kvalitetsarbeid. Gode kommunikasjonsferdigheter på norsk og engelsk.


Personlige egenskaper

Vi leter etter en detaljorientert person med evne til å se det store bildet. Du ser muligheter og beskriver utviklingsbehov. Du er pragmatisk når det trengs og dyktig til å prioritere. Samtidig er du er effektiv, strukturert, nøye og nytenkende.


Rollen krever en stor grad av selvstendighet, at du er serviceinnstilt, tålmodig og flink til å formidle kunnskap, enten gjennom AF sine interne kurs, eller en til en. I tillegg må du ha endringsvilje, være smidig i interaksjoner med andre faggrupper og ha gjennomføringskraft når modifikasjon av våre systemer er besluttet.


I AF Gruppen blir du del av et stort kollegafellesskap av engasjerte fagpersoner, som brenner for både fag og resultatoppnåelse. I AF Gruppen tror vi på at trivsel og prestasjon henger sammen, og er stolte av å kunne vise til både gode resultater for bedriften, og høy trivsel blant de ansatte. Vi verdsetter god entreprenørånd, og tilrettelegger for at dyktige ansatte skal få utvikle seg innen nye fag- og ansvarsområder.


Stillingen rapporterer til Direktør HMS og Kvalitet, Olav Aune. Arbeidsted er AF Gruppens hovedkontor i Oslo.