AF Energi & Miljøteknikk AS er en forretningsenhet i AF Gruppen ASA med over 100 medarbeidere med engasjement for bærekraftige energiløsninger i bygg og industri.

Vår virksomhet er i vekst og i den forbindelse søker vi en Driftsingeniør for prøvedrift av våre varme- og kjøleleveranser på Campus Ås.


Arbeidsoppgaver:

  • Driftsoptimalisering og tilsyn av tekniske anlegg
  • Utbedring av driftsutfordringer
  • Bistand og utførsel av tekniske oppgraderinger
  • Service og periodiske kontroller av tekniske anlegg
  • Fjernovervåking av SD-anlegg
  • Innsalg og gjennomføring av nødvendige oppgraderingstiltak ute hos kunder
  • Systematisere og utarbeide nødvendig dokumentasjon i henhold til FDV og prøvedriftsplan
  • Påse at dokumentasjon fra prøveperioden blir levert og kan godkjennes
  • Opplæring av byggherres driftspersonell

Kvalifikasjoner:

Vi ser gjerne at du har teknisk utdannelse på fagskole-/ bachelornivå, fortrinnsvis innen VVS, automasjon, elektro eller bygg. Alternativt relevant fagbrev innen tekniske fag og med elektro-/automasjons- eller rørfagligbakgrunn.

Noen års relevant erfaring med drift og oppfølging av produksjonsanlegg for fjernvarme og fjernkjøling er en stor fordel i denne stillingen. I AF EMT verdsetter vi tverrfaglig innsikt, systemforståelse og erfaring fra driftsoptimalisering av større komplekse anlegg.

Hvem ser vi etter:

Du kjennetegnes av å ha stor arbeidskapasitet, er nysgjerrig, selvstendig, kontaktskapende og ikke minst trives du i et hektisk arbeidsmiljø. Det er også viktig for oss at du er serviceinnstilt, og at du har lyst og evne til å bidra til løsninger som gir fornøyde kunder og god økonomi.

Vi tilbyr:

I AF Gruppen blir du en del av et stort kollegafellesskap av engasjerte fagpersoner, som brenner for både fag- og resultatoppnåelse. I AF Gruppen tror vi på at trivsel og prestasjon henger sammen, og er stolte av å kunne vise til både gode resultater for bedriften, og høy trivsel blant de ansatte. Vi verdsetter entreprenørånd, og tilrettelegger for at dyktige ansatte skal få utvikle seg innen nye fag- og ansvarsområder. Vi tilbyr mulighet til medeierskap i AF Gruppen gjennom vårt aksje- og opsjonsprogram. 

Arbeidssted: Campus Ås.

Søknader vil bli behandlet fortløpende.