Vi søker en strukturert og selvstendig HR koordinator i ett års vikariat med mulig forlengelse til sommeren 2021 til Eiqon Holding AS. Du vil i det daglige fungere som support for våre ulike datterselskap, team og prosjekter. Dette gjør at du får ta del i mange interessante problemstillinger. Vi søker deg som er genuint interessert i HR og er god til å bygge relasjoner. Du må kunne ta et selvstendig ansvar for tildelte arbeidsområder og oppgaver, samtidig som du er en del av et team med et tett samarbeid.

Siden 2011 har selskapet hatt en solid vekst med gode økonomiske resultater og en kraftig økning i antall ansatte. Selskapet omsetter for ca 425 mNOK og har 284 ansatte. Vår majoritetseier er AF Gruppen. I april 2019 flyttet vi inn i splitter nye lokaler i Kjellstad Næringspark i umiddelbar nærhet til Drammen, Lier og Asker, samt sentrale østlandsområdet for øvrig.

 

Hva blir ditt ansvarsområde og dine hovedoppgaver?

Du må like å jobbe variert, selvstendig og med mye ansvar. Du får en sentral rolle i nyansettelser, drift av kontoret samt behandling av dokumenter og kontrakter. Det inngår endel personaladministrative rutiner og arbeidsprosedyrer. Du jobber på tvers av forretningsenhetene og vil være en støttefunksjon for daglig ledere og prosjektledere.  Oppstart etter avtale og senest januar 2020, men mulighet for delvis eller hel oppstart fra og med november/desember 2019.

 

Oppgavene er varierte og spennende:

 • Bistå i forbindelse med nyansettelser og oppsigelser
 • Registrering av ansatte i våre personalsystemer
 • Bistå i forbindelse med kursbestilling
 • Bistå med sykefraværs saker
 • Være en støttefunksjon for ledere i HR saker
 • Bestille HMS kort
 • Andre administrative ad-hoc oppgaver

 

Kvalifikasjoner

 • Høyrere relevant utdanning
 • Gjerne erfaring fra HR – arbeid
 • God IT- kompetanse, med hovedfokus på Excel, Word og Outlook.
 • Gode kommunikasjons – og samarbeidsevner – både muntlig og skriftlig
 • Kan beherske godt engelsk og norsk både muntlig og skriftlig
 • Kjennskap til Xledger, Catalyst One, Smartdok, hmskort.no, men ikke et absolutt krav.

 

Personlige egenskaper

 • Stor arbeidskapasitet, nysgjerrig, effektiv og ydmyk
 • Dyktig på samarbeid og har evnen til å skape tillit gjennom gode relasjonsbyggende egenskaper
 • Takler press og høyt tempo
 • Viser engasjement, tar initiativ og er løsningsorientert
 • Strukturert og opptatt av kvalitet

 

Vi tilbyr

 • En utfordrende stilling med spennende og varierte oppgaver
 • Et godt arbeidsmiljø og gode kollegaer
 • Vi holder til i splitter nye lokaler i Kjellstad Næringspark

 

Har du lyst til å jobbe med spennende og utfordrende prosjekter som krever kreativitet, godt samarbeid og engasjement? Medarbeiderne er vår viktigste ressurs og er de som skal skape vår fremtid. Bli med oss i Eiqon!