AF Bygg Østfold er i vekst og søker nå etter flere Prosjektledere og Prosjekteringsledere med erfaring fra byggebransjen.

Vi tror du kjennetegnes ved at du er nysgjerrig, liker utfordringer, samt trives med å få ansvar. Du har høyere teknisk utdannelse og relevant erfaring, og ønsker å være med å utvikle AF Bygg Østfold videre. Du har bostedsadresse med relativt kort reisevei til Østfold og Folloområdet og trives med å jobbe i team, der du får stor mulighet for varierte ansvarsområder og oppgaver. Du må kunne kommunisere godt på norsk muntlig/skriftlig for å bli vurdert. 

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer hos en solid entreprenør. Stillingene byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.