Er du god på kundeservice?

AF Byggfornyelse er en av de største aktørene i markedet innenfor rehabilitering, ombygging og påbygging. Vi rehabiliterer og utbedrer kjøpesentre, skoler, sykehjem, borettslag, næringsbygg og har også spesialisert oss på modernisering av baderom i borettslag.

Som et viktig ledd i utviklingen av vår våtromsportefølje søker vi nå en erfaren kundeansvarlig.

Som kundeansvarlig har du en viktig rolle med ansvar for oppfølging av kunder og gjennomføring av våre våtromsprosjekter.

Dine ansvarsområder vil være:

  • Være med på førbefaring på prosjekter
  • Tilvalg og bestillingsansvarlig
  • Ansvar for leverandører (tilvalg)
  • Ansvarlig for fakturering
  • Ansvarlig for internettbasert tilvalgssystem (Viscenario)


Du vil få en viktig rolle med stor kontaktflate mot prosjekter, leverandører og ikke minst våre kunder. Du trives godt med å skape gode relasjoner, er positiv og trives med å ha mange baller i luften samtidig. Du er strukturert, løsningsorientert og har gode formuleringsevner.

Vi ser helst at du har erfaring fra tilsvarende roller i andre selskaper med mye kundekontakt. Det er en fordel om du har noe teknisk forståelse.

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingen byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.