AF Energi & Miljøteknikk AS er en forretningsenhet i AF Gruppen ASA med over 90 medarbeidere med engasjement for bærekraftige energiløsninger i bygg og industri.

Selskapet vinner frem på ambisjonen med å kombinere tverrfaglig energikompetanse med innovative produksjonsmetoder og moderne gjennomføringskonsepter.

Vi fokuserer for tiden på vekst innenfor elektroprosjekter i Østlandsområdet og søker nå etter en dyktig prosjektleder med erfaring innen elektro.


Arbeidsoppgaver:

  • Salg, kalkulasjon og gjennomføring av prosjekter innenfor elektro-porteføljen
  • Planlegge og lede prosjekter, herunder kontrakt, tekniske løsninger, økonomi og rapporteringsansvar
  • Videreutvikling og forvalting av EMT’s elektrosatsing og medarbeidere
  • Kundeoppfølging
  • Personalansvar for medarbeidere i ditt team
  • Små til mellomstore elektroprosjekter
  • Serviceoppdrag på rammeavtaler og faste kunder
  • Løpende kundekontakt


Kvalifikasjoner:

Vi ser gjerne at du har relevant ingeniørutdannelse eller teknisk fagskole innen elektro. Fagbrev Gr. L og førerkort klasse B er ufravikelige krav. Noen års relevant erfaring er en stor fordel i denne stillingen. Vi verdsetter en bred tverrfaglig kompetanse der du evner å se helheten i tekniske installasjoner.

Du vil få en sentral og viktig rolle med stor kontaktflate mot prosjekter og resten av organisasjonen. Du kjennetegnes av å ha gode motiverende lederegenskaper, kontaktskapende og ikke minst en selvstendig driv til å lykkes godt med det du foretar deg. Kombinert med dette er vi ute etter deg med forretningsteft, som har lyst og evne til å bidra til løsninger som gir fornøyde kunder og god økonomi. Du beholder roen i en hektisk hverdag og er tydelig i forhold til forventninger og kvalitet.

En forutsetning er også at du, som oss, har et kompromissløst forhold til sikkerhet og etikk.


Vi tilbyr:

I AF Gruppen blir du en del av et stort kollegafellesskap av engasjerte fagpersoner, som brenner for både fag- og resultatoppnåelse. I AF tror vi på at trivsel og prestasjon henger sammen, og er stolte av å kunne vise til både gode resultater for bedriften, og høy trivsel blant de ansatte. Vi verdsetter entreprenørånd, og tilrettelegger for at dyktige ansatte skal få utvikle seg innen nye fag- og ansvarsområder. Vi tilbyr konkurransedyktig lønn med bonusordning, gode forsikringsordninger og mulighet til medeierskap i AF Gruppen gjennom vårt aksje- og opsjonsprogram.