Vi søker nå formann til vårt prosjekt på Melkøya, der AF Anlegg utfører vedlikeholds- og modifikasjonsarbeider innen bygg og anlegg for Equinor Energy.

Du vil inngå i et prosjektteam på seks, i en rolle med høy grad av selvstendighet og stor frihet under ansvar. Arbeidsoppgaver og rolle kan tilpasses ut ifra din kompetanse.

Arbeidsoppgaver

Som formann har du ansvar for gjennomføring av prosjekter innen vedlikehold og modifikasjon på anlegget. Du vil få støtte fra prosjektteamet, men ha selvstendig ansvar for prosjektgjennomføring, inkludert planlegging, gjennomføring, oppfølging av arbeider og dokumentasjon. Ansvarsområdene kan utvides avhengig av dine kvalifikasjoner.

Arbeidstid er mandag-fredag kl. 07.00 til 15.00.

Ønsket tiltredelse er 1. mai, men kan eventuelt tilpasses.

Kvalifikasjoner

Vi søker deg som har ingeniørfaglig eller praktisk erfaring innen bygg/anlegg, slik at du selvstendig kan følge opp utførelsen av arbeidene du har ansvar for. Høyere utdanning som ingeniør innen bygg- og anleggsfag og/eller fagbrev som tømrer, betongarbeider eller liknende er en fordel, men ikke et krav.

Du ønsker å bidra positivt til arbeidsmiljøet og samarbeidet innad i prosjektteamet, men trives med å ta initiativ og jobbe selvstendig med egne prosjekter og oppgaver. Det er en forutsetning at du behersker Office-pakken godt og er komfortabel med PC som arbeidsverktøy.

Du må beherske norsk, og helst engelsk, godt både skriftlig og muntlig. Du må ha førerkort kl. B og disponere egen bil for reise til-fra arbeid. Liftkurs er ønskelig.

Vi tilbyr

I AF Gruppen blir du del av et fellesskap av engasjerte fagpersoner, som brenner for fag og resultatoppnåelse. I AF tror vi at trivsel og prestasjon henger sammen, og er stolte av å kunne vise til både gode resultater for bedriften, og høy trivsel blant de ansatte. Vi verdsetter entreprenørånd, og tilrettelegger for at dyktige ansatte skal få utvikle seg.  

Vi tilbyr konkurransedyktig lønn med bonusordning og mulighet til medeierskap i AF Gruppen gjennom egne aksjeprogram.