Vi søker deg som har noen års erfaring fra totalunderentrepriser innenfor tekniske fag eller som konsulent innenfor tekniske fag i større byggeprosjekter.

Som teknisk kontroller så vil du bistå våre prosjekter med din elektrokompetanse innen kalkulasjon, prosjektering, utførelse og ferdigstillelse av elektroinstallasjoner. Du vil bidra til å utarbeide gode løsninger innenfor elektrofaget og bistå med fremdriftsplanlegging. En del av arbeidet er også å holde deg oppdatert innenfor elektrobransjen og etablere gode relasjoner til potensielle samarbeidspartnere. Du vil få muligheten til å jobbe tett mot våre prosjekter og på den måten få muligheten til å påvirke prosjektgjennomføringen og sluttresultatet. I denne stillingen vil du få god innsikt i totaliteten og høste mye erfaringer utover ditt fagfelt.

Vi gir deg mulighet til å jobbe i team med bygg-ingeniører og kollegaer med bred og god teknisk bakgrunn. Du vil få stor mulighet for å påvirke og utvikle løsninger, samt ha en god faglig utvikling.  

    Arbeidsoppgaver:

 • Rådgiver og nær samarbeidspartner med våre prosjektledere
 • Prosjektering
 • Bistå med verifikasjoner av leveranser
 • Deltagelse i installasjon og system utprøvingsaktiviteter før overlevering av de tekniske anleggene

Kvalifikasjoner:

 • Fagskole, ingeniør tilsvarende utdannelse/grad. Lang erfaring kan kompensere for formell utdannelse.
 • God system, og prosessforståelse
 • Erfaring innen SD/automasjon
 • Erfaringer med system integrasjon
 • Erfaring med prosjektering
 • God kjennskap til forskrifter og standarder
 • For å bli vurdert må du kunne kommunisere godt på norsk, muntlig/skriftlig

Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. Du vil også få anledning til medeierskap; alle ansatte får tilbud om å delta i AF Gruppens aksje- og opsjonsprogram.