AF AeronMollier er en global totalleverandør av HVAC systemer til marine, offshore og landbasert industri og er ledende innen sitt fagfelt.  Vi har i dag 90 høyt kompetente medarbeidere innen HVAC, kjøling, elektro, automasjon og rør fordelt på kontorer i Flekkefjord, Stavanger og Bergen. Arbeidssted for denne stillingen vil være Stavanger eller Bergen. 

Sentrale arbeidsoppgaver:

  • Utarbeide kulde – og klimatekniske løsninger
  • Kalkulasjon / tilbudsarbeid i tidlig fase
  • Faglig ansvar i prosjekt gjennomføring
  • Utarbeidelse av nødvendig teknisk dokumentasjon og arbeidspakker
  • Kvalitets sikring av dokumentasjon fra underleverandører
  • Teknisk støtte ved installasjon og igangkjøring
  • Deltakelse på tester hos leverandører
  • Befaringer på installasjoner offshore


Ønskede kvalifikasjoner:

Stillingen ønskes besatt av en person med Bsc. grad eller tilsvarende innenfor kulde og klimateknikk samt et par års erfaring innenfor faget. Det er viktig at du har god skriftlig og muntlig formuleringsevne, både på norsk og engelsk.

Nyutdannede oppfordres også til å søke.

Personlig egenskaper:

For å lykkes i rollen må du være initiativrik og resultatorientert. Du kjennetegnes av gode samarbeids- og kommunikasjonsegenskaper, samt en sterk gjennomføringsevne. Videre trives du med å jobbe både selvstendig og i team.

En forutsetning er også at du, som oss, har et kompromissløst forhold til sikkerhet og etikk.


Vi tilbyr

I AF tror vi på at trivsel og prestasjon henger sammen. Vi er stolte av å kunne vise til både gode resultater for bedriften, og høy trivsel blant de ansatte. Vi verdsetter entreprenørånd, og tilrettelegger for at dyktige ansatte skal få utvikle seg selv og innen nye fag- og ansvarsområder.  AF tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. Her tilbys du også medeierskap i bedriften gjennom aksje- og opsjonsprogram.