AF Energi & Miljøteknikk AS er en forretningsenhet i AF Gruppen ASA med over 100 medarbeidere med engasjement for bærekraftige energiløsninger i bygg og industri. Selskapet vinner frem på ambisjonen med å kombinere tverrfaglig energikompetanse med innovative produksjonsmetoder og moderne gjennomføringskonsepter.

Vår avdeling innen Fornybar Energi og tekniske entrepriser øker oppdragsmengden gjennom flere energisentraler og tekniske prosjekter som f.eks. Livsvitenskapsbygget, Park Inn Hotel, UNSØ Gardermoen, Haakonsvern, Digiplex, etc. Se mer om våre prosjekter og tjenester på www.afgruppen.no/energi.

Forretningsenheten har en klar målsetning om å være en preferert energipartner for våre kunder og nå har du muligheten til å bli med å videreutvikle vårt forretningskonsept. Vi søker nå etter en erfaren prosjekteringsleder innen tekniske anlegg.

Arbeidsoppgaver:

  • Prosjekteringsledelse innenfor alle faser av prosjektgjennomføringen, fra tidligfase til gjennomføring / anleggsfase
  • Bistå prosjekteringsprosessen i totalentrepriser frem mot arbeidsgrunnlag for tekniske fag
  • Tett samarbeid med byggherrer og underentreprenører
  • Ansvar for planlegging og gjennomføring for tekniske anlegg i prosjekt
  • Sentral rolle i drift av byggeplasser sammen med byggeplassledelsen


Personlige egenskaper:

Du kjennetegnes av å ha gode motiverende lederegenskaper, kontaktskapende og ikke minst en selvstendig driv til å lykkes godt med det du foretar deg. Det er viktig for rollen at du er en god relasjonsskaper, med evne til å utvikle gode relasjoner internt og eksternt. En forutsetning er også at du, som oss, har et kompromissløst forhold til sikkerhet og etikk.


Kvalifikasjoner:

  • Faglig tyngde og erfaring/ ingeniørutdannelse (bachelor/master) innen tekniske fag (rør, ventilasjon, elektro)
  • 3-5 års relevant arbeidserfaring fra prosjektering av bolig- og næringsprosjekter innen fagområdene VVS
  • Erfaring fra ledelse av prosjekteringen av tekniske fag i byggeprosjekter, både i planlegging og gjennomføringsfasen
  • Gode kunnskaper innen 3D modellering, BIM, Revit, etc.


Vi tilbyr:

I AF Gruppen blir du en del av et stort kollegafellesskap av engasjerte fagpersoner, som brenner for både fag- og resultatoppnåelse. I AF tror vi på at trivsel og prestasjon henger sammen, og er stolte av å kunne vise til både gode resultater for bedriften, og høy trivsel blant de ansatte. Vi verdsetter entreprenørånd, og tilrettelegger for at dyktige ansatte skal få utvikle seg innen nye fag- og ansvarsområder. Vi tilbyr konkurransedyktig lønn med bonusordning, gode forsikringsordninger og mulighet til medeierskap i AF Gruppen gjennom vårt aksje- og opsjonsprogram.