Eiqon AS er en nytenkende, fremtidsrettet og løsningsorientert bygg- og anleggsentreprenør i AF gruppen. Vi utfører oppdrag i hele Norge, inkludert på mange av de største prosjektene i Oslo området. Eiqon AS består av en råbyggsavdeling (betong- og stålentreprenør), en tømrerforretning, og en fasade- og rekkverksentreprenør. Vi har også en egen RIB avdeling. Vi er en entreprenør som leverer tjenester og produkter til alle typer byggeprosjekter, med hovedvekt på våre spesialiserte disipliner. Vårt mangfoldige arbeidsmiljø utvikler morgendagens bygg!

Vår råbyggsavdeling utfører store og komplekse prosjekter i Østlandsområdet. De fleste prosjektene vi har nå er i Oslo. Vi søker en energisk og proaktiv prosjektdirektør med stor arbeidskapasitet og «stålkontroll» på råbygg (stål og betong)

Prosjektdirektøren har det overordnede ansvaret for HMS-, kvalitet-, fremdrift- og økonomisk resultat i sin portefølje. Prosjektdirektøren vil få ansvar for å oppnå mål som selskapet og prosjektene har satt, samt følge selskapets verdier og strategiplan.

Du er:

 • God på kommunikasjon på tvers av fagområder for å sikre fremdrift og kvalitet i prosjektet
 • Trygg som leder
 • Du bygger og utvikler andre i teamet for å nå våre og kundens mål
 • Stor arbeidskapasitet
 • Har en kompromissløs holdning til sikkerhet og etikk
 • Du er analytisk og en problemløser
 • Du må ha evnen til å løse komplekse utfordringer med en metodisk tilnærming, samtidig som du innehar en god kommersiell forståelse

 

Krav:

 • Vi tror du har minimum en bachelorutdannelse i bygg, eller tilsvarende fagskolekompetanse.
 • Minimum 5 års erfaring fra prosjektledelse fra store prosjekter
 • God kunnskap om NS 8415 og NS 8417
 • Kunnskap om myndighetskrav
 • Sterk på kommunikasjon, planlegging, budsjettkontroll og forhandling
 • Må kunne formulere seg godt skriftlig norsk, samt godt muntlig engelsk

 

Vi tilbyr:

 • Spennende og utfordrende arbeidsoppgaver
 • Konkurransedyktig lønn i en engasjerende motivasjonskultur
 • Muligheter for personlig utvikling og karriere
 • Ett selskap i AF gruppen