AF Decom søker prosjektingeniør til vår avdeling i Sandefjord.

Med bakgrunn i stor ordrereserve ser vi oss nødt til å bemanne med flere flinke medarbeidere. Arbeidsdagen i AF Decom er hektisk, og ingen dag er lik. Hos oss får du muligheter til egenutvikling, og det er alltid behov for dyktige medarbeidere. AF satser på talenter og kanskje er du en av våre fremtidige ledere?

Vi søker deg som trives med å jobbe i team, liker praktisk arbeid og gjerne har relevant utdannelse innen bygg, anlegg eller økonomi.

Som prosjektingeniør ønsker vi at du både deltar i den operative drifta ute, og bistår med prosjektstøtte inne på kontoret. Arbeidsdagen vil være svært variert, og du vil fungere som en støttespiller i prosjektet. Sentrale arbeidsoppgaver vil være å bistå prosjektleder og anleggsleder.

Arbeidsoppgaver:

 • Kontraktsarbeid
 • Oppfølging av underentreprenører og leverandører
 • HMS/KS-oppfølging på prosjekter
 • Mengdeberegning
 • Kalkulasjon
 • Driftsplanlegging
 • Følge opp prosjektspesifikk kontrollplan/prosjektplan
 • Arbeidsledelse

Kvalifikasjoner:

 • Tidligere erfaring fra drift-/prosjektledelse
 • Ingeniør, økonom eller erfaring fra bygg- og anlegg
 • Behersker bruk av dataverktøy
 • Du har god norsk muntlig/skriftlig fremstillingsevne

Personlige egenskaper:

 • Strukturert, analytisk og har god forretningsforståelse
 • Evne til å motivere medarbeidere
 • Du er åpen, kontaktskapende og en god relasjonsbygger
 • Du er kommersiell og liker å forhandle deg fram til gode avtaler - kremmerånd

 

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Du vil få et stort handlingsrom med en dertil varierende arbeidsdag. AF har konkurransedyktige og prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.

Reising må påregnes.