Dersom du har erfaring som prosjekteringsleder eller å lede prosjekteringsarbeid, og motiveres av å jobbe med byggebransjens flinkeste folk, da kan dette være stillingen for deg.

Som prosjekteringsleder vil du få ansvaret for å lede og koordinere prosjekteringsarbeid i våre byggprosjekt. Du vil være sentral i forhandlinger og innkjøp av prosjekterende rådgivere og arkitekt vedrørende funksjon, kvalitet, fremdrift og økonomi.

Vi søker deg som ønsker å delta aktivt i både prosjektutviklingen og løsningsdesign. Du bør være en pådriver for bruk av digitale verktøy som griper inn i og benytter BIM. Det er positivt om du har erfaring med bruk av Lean metodikk i planleggings- og oppfølgingsfasen.

Du vil få en sentral og viktig rolle med stor kontaktflate mot prosjekter og resten av organisasjonen. Du er teamorientert og ser viktigheten av å bygge gode relasjoner både internt og eksternt. Du er kvalitetsbevisst, strukturert og løsningsorientert.

Dette er en spennende mulighet for deg som ønsker å lede prosjekteringsarbeidet vårt, optimalisere utførelsen og jobbe tett med prosjektlederen og resten av organisasjonen i å oppnå lønnsomme prosjekt for oss og våre kunder både i utviklings- og gjennomføringsfasen.

Kvalifikasjoner

Vi søker deg som har høyere teknisk utdannelse, gjerne tre til fem års relevant erfaring med systematisk prosjekteringsarbeid. Erfaring med prosjektering av større boligprosjekt vil være en fordel. Om du har annen særskilt fagspesifikk kompetanse som inngår i boligbygging ønsker vi å høre om det. Ytterligere relevant erfaring kan kompensere for utdannelse.

Du har gode datakunnskaper herunder i Excel, Solibri, mv. Du har i tillegg meget god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk.

Personlige egenskaper

Vi leter etter en detaljorientert person med evne til å se det store bildet. Du ser muligheter og forbedringsbehov. Du er fremoverlent og dyktig til å prioritere. Samtidig er du strukturert, grundig og nytenkende. Du har et kostnadsfokus og evner å sette det i sammenheng med oppfyllelsen av krav, lover og regler for utførelsen.

Rollen krever at du jobber selvstendig, at du er serviceinnstilt og tålmodig. Du bør være flink til å formidle din kunnskap og bidra til den gode kulturen vi er så stolte av i AF.

I AF Gruppen blir du del av et stort kollegafellesskap av engasjerte fagpersoner, som brenner for både fag og resultatoppnåelse. I AF Gruppen tror vi på at trivsel og prestasjon henger sammen, og er stolte av å kunne vise til både gode resultater for bedriften, og høy trivsel blant de ansatte. Vi verdsetter god entreprenørånd, og tilrettelegger for at dyktige ansatte skal få utvikle seg og innen nye fag- og ansvarsområder.