AF Byggfornyelse er en av de største aktørene i markedet innenfor rehabilitering, ombygging og påbygging, men har i tillegg flere store kultur- og nybyggprosjekter. Vikingtidsmuseet og boligprosjektet Bispevika er blant våre pågående signalprosjekter. Med vår tverrfaglige kompetanse og vår gjennomføringsevne bistår vi i prosjekter som både vi og oppdragsgiverne kan være stolte av.  

AF Byggfornyelse har satt seg høye ambisjoner for utnyttelse av teknologi og videreutvikle bruk av BIM i våre prosjekter. Vi er ute etter deg som brenner for digitalisering av byggebransjen. Du har over gjennomsnittet IT forståelse, i tillegg til sterk kunnskap og interesse for BIM faget.

Du vil bli en del av vårt BIM- miljø hvor vi sammen deler erfaringer, nye kunnskaper og er deltagende i AF Byggfornyelses satsning

 

BIM tekniker

Som BIM tekniker vil sentrale arbeidsoppgaver være utvikling og oppfølging med digitale verktøy særlig innen modellering og koordinering av prosjekter i kalkulasjons-, prosjekterings- og byggefasen. Arbeidet prioriteres for større byggeprosjekt for offentlige og private kunder.

For å lykkes i denne rollen bør du være strukturert og ha evne til å ta helhetlig ansvar og samarbeide godt med andre. I tillegg må du ha ønske og ha evnen til å utfordre rammebetingelsene i byggebransjen. Du må være nysgjerrig, kontaktsøkende og inneha en driv til å lykkes godt med det du foretar deg.

Vi søker deg med høyere teknisk utdannelse som har erfaring med BIM i kalkulsjonsfasen. Det er ønskelig at du kjenner til og behersker Solibri, SimpleBIM og ArchiCAD el. tilsvarende modelleringsprogram.

 

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingen byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.

For ytterligere informasjon om stillingen kan du kontakte HR-sjef Sif Løvdal på 45786585 eller BIM leder Jonas Lund på 95365242