AF Bygg Syd är i ett expansivt skede och söker nu ytterligare personal till vår verksamhet inom byggnation av vatten- och avloppsreningsverk och letar efter dig som vill arbeta i ett personligt team med hög kompetens och korta beslutsvägar. Vi söker dig som vill jobba som som entreprenadingenjör i vårt VA-team.

Arbetsuppgifter

Som entreprenadingenjör på AF Bygg Syd kommer du få arbeta med anbudsarbete, kalkylering, planering samt inköp tillsammans med en erfaren entreprenadingenjör, projektchef och platschef.

Du kommer tillsammans med dina kollegor att upprätta anbud-, kontrakt- och produktionskalkyler och även hantera inköp och avrop under projektets gång. Att kvalitetssäkra kalkylerna i nära samarbete med projektteamet är en av dina viktigaste uppgifter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har några års erfarenhet av anbudsarbete i byggbranschen. Du har erfarenhet från byggproduktion och gärna byggnadsteknisk utbildning.

Har du dokumenterat intresse eller erfarenhet från inom det vi kallar VA-området, dvs byggnation av vatten- och avloppsreningsverk är det meriterande.  Du utgår från något av våra kontor i Halmstad eller Löddeköpinge men då vi arbetar i ett geografiskt område som sträcker sig över hela Götaland innebär det att du som söker måste kunna ha några planerade resdagar per år. Körkort är ett krav.

Egenskaper

Som person tror vi att du är analytisk med höga ambitioner vad gäller både kvalitet och effektivitet. Du är strukturerad och har ett systematiskt och målinriktat arbetssätt. Du är initiativtagande, har en fallenhet för att tänka affärsmässigt och du förväntas kunna kommunicera väl med såväl kunder som kollegor på arbetsplatserna.

Vi erbjuder

På AF Bygg Syd tror vi att det finns ett samband mellan trivsel och prestation och vi är stolta över att kunna visa på såväl goda resultat för företaget som hög trivsel bland de anställda. Vi värdesätter entreprenörsanda och vårt sätt att arbeta underlättar för kompetenta medarbetare att utvecklas inom nya kompetens- och ansvarsområden.

Som entreprenadingenjör kommer du få ett spännande, omväxlande arbete med stora utvecklingsmöjligheter och möjlighet att få växa med bolaget.

Urval till tjänsterna kommer ske löpande så vänta inte med din ansökan!