Økonomiservice er et felles tjenestesenter for regnskap, lønn og kontortjenester i AF Gruppen. Avdelingen Kontorservice inngår i Økonomiservice og har ansvaret for kontortjenester som sentralbord, postomdeling og fakturaprosessering. Økonomiservice leverer tjenester til flere av de største selskapene i AF Gruppen.

Vi søker nå en engasjerende og tillitsfull Kontorleder til å lede, videreutvikle og styrke den viktige funksjonen Kontorservice har i vår organisasjon.

Arbeidsoppgaver:

 • Oppfølging av innkjøpsavtaler for kontormøbler og rekvisita.
 • Personalansvar for 3-5 medarbeidere.
 • Sørge for at Kontorservice bistår organisasjonen på en god måte.
 • Oppfølging av vårt hovedkontor på Helsfyr herunder
  • informasjon til leietakere om hendelser og endringer
  • behandling og kontroll av leiefakturaer
  • innkjøp, bestilling og fordeling av kontormøbler
  • kontakt med kantine, resepsjon og driftsavdelingen
  • oppfølging og fordeling parkering
 • Prosjektstøtte ved interne flytteprosesser etc.
 • Videreutvikling og forbedring av prosesser i avdelingen.
 • Støtte og bistå øvrige konsernstaber i forbindelse med interne kurs- og seminarer, kontakt mot leverandører, samt løpende aktiviteter etter behov.

Kvalifikasjoner:

Vår nye kontorleder bør ha minimum 3-5 års erfaring med administrasjonsarbeid og ledelse fra større virksomheter. Du må trives med og se viktigheten av å være en tydelig, tilgjengelig og støttende leder for avdelingen og være en «doer» som får ting gjort. Gode IT-ferdigheter og solid erfaring med MS-Office pakken er et fortinn for å lykkes i stillingen.

Personlige egenskaper:

Vi ser etter deg som er serviceinnstilt, nøyaktig og strukturert. Du tar eierskap til dine ansvarsoppgaver med positivitet og engasjement - og du støtter alltid teamet ditt. Du er en proaktiv pådriver for at ting blir gjort, med god kvalitet. Du samarbeider godt med andre, og du er flink til å bygge relasjoner internt og eksternt.  

Rollen krever at du jobber selvstendig og at du er tålmodig. Du bør være flink til å formidle din kunnskap og bidra til å være en god ambassadør for den gode kulturen vi er så stolte av i AF.

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø, faglige utfordringer og konkurransedyktig lønn med bonusordning.

I AF Gruppen blir du del av et stort kollegafellesskap av engasjerte fagpersoner, som brenner for både fag og resultatoppnåelse. I AF Gruppen tror vi på at trivsel og prestasjon henger sammen, og er stolte av å kunne vise til både gode resultater for bedriften, og høy trivsel blant de ansatte. Vi verdsetter god entreprenørånd, og tilrettelegger for at dyktige ansatte skal få utvikle seg og innen nye fag- og ansvarsområder.  

Søknader vil bli vurdert fortløpende. Dersom dette er jobben for deg vil vi derfor anbefale deg å søke så snart som mulig.