Stenseth & RS ble stiftet i 2002, og eierne har vært i bransjen i mer enn 30 år. Det har gitt oss en unik erfaring og kompetanse innen betongfaget, og vi er en av de ledende aktørene i markedet. Vi er i forkant av utviklingen, og er blant annet med på utvikling av teknologi og utførelse gjennom ulike samarbeidsprosjekter.

Stenseth & RS består av tre selskaper, Stenseth & RS Entreprenør AS, Stenseth & RS Anlegg AS og Stenseth & RS Ressurs AS. Totalt er vi ca 300 ansatte, med både forskalingssnekkere, jernbindere, gulvstøpere, gulvslipere og bygningsingeniører i staben. Vi har også status som lærlingebedrift, og har lærlinger knyttet til oss som en naturlig del av rekrutteringen.

Vår brede kompetanse gjør at vi påtar oss en rekke ulike oppdrag for utbyggere både innen bygg- og anleggsbetong innen offentlig og privat sektor. Hovedkontor og lager er på Follestad Industriområde i Røyken. Vi omsatte for ca MNOK 600 i 2021 og har god økonomi. Stenseth & RS er av AF Gruppens datterselskaper.

Vi søker en fremoverlent og analytisk person til stillingen som Økonomisjef i Stenseth & RS.

Du kan gjerne ha bakgrunn som business controller med prosjekt erfaring fra bygg & anlegg. Økonomisjefen skal ivareta og videreutvikle økonomifunksjonen i Stenseth & RS. Sammen med ledergruppene vil du få en unik mulighet til å påvirke strategi- og forretningsutviklingsprosesser i de ulike enhetene. Økonomisjefen rapporterer til daglig leder og har personalansvar for 4 lønns og regnskapsmedarbeidere.

Arbeidsoppgaver:

 • Ansvar for periodiske rapporter på resultat
 • Forberede og utarbeide prognoser
 • Økonomirapportering av prosjekter
 • Overvåke avvik og iverksette tiltak etter behov
 • Videreutvikling og effektivisering av økonomi- og rapporteringsrutiner
 • Bidra med analyser og forretningsstøtte til daglig leder/styret
 • Gjennomføring av årsavslutning, samt dialog med revisor

Kompetanse:

 • Relevant erfaring inkl. erfaring fra regnskapsarbeid er nødvendig
 • Erfaring med Visma Business eller Agresso, er fordelaktig
 • Høyere økonomisk utdannelse
 • God IT- og regnskapskompetanse
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne, både på norsk og engelsk

Personlige egenskaper:

 • Positiv, samarbeidsvillig og serviceorientert
 • Ansvarsbevisst, nøyaktig og strukturert
 • Selvstendig og effektiv i arbeidet
 • Høy arbeidskapasitet

Vi tilbyr:

 • Energiske og humørfylte kolleger som har ambisjoner
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Ansvarsfulle oppgaver med stor innflytelse
 • Gode utviklingsmuligheter
 • Godt miljø hvor det er høyt under taket
 • Unik mulighet til å utvikle deg faglig og få mye ansvar og innflytelse
 • Du vil få anledning til å ha eierandeler i Stenseth & RS i form av et aksjeprogram
 • Gunstige pensjonsordninger