AF Bygg Syd är i ett expansivt skede och söker nu ytterligare personal till vår verksamhet inom byggnation av vatten- och avloppsreningsverk och letar efter dig som vill arbeta i ett personligt team med hög kompetens och korta beslutsvägar. Vi söker dig som vill jobba som platschef på något av våra spännande VA-projekt.

Arbetsuppgifter

Som platschef på AF Bygg Syd driver du något eller några av våra projekt med ansvar för produktion, ekonomi och personal och har ett nära samarbete med det egna teamet samt med projektchef, underentreprenörer och beställare.

Att arbeta som platschef är en spännande roll som kräver ansvar och ledarskap. Din uppgift blir att ta projekt från start till mål vilket innebär att du kommer att ha en nyckelroll med övergripande ansvar för att leda, styra och planera projektet. Du kommer motivera och utveckla ditt team att nå uppsatta mål och deadlines.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har en byggnadsteknisk utbildning och vi tror att du idag arbetar i en likvärdig tjänst. Vi söker dig som har goda kunskaper inom byggteknik och byggproduktion men även ett sinne för ekonomi och god planeringsförmåga. Förutom byggtekniska frågor kommer projektets arbetsmiljö att vara en viktig del av ditt arbete.

Har du dokumenterat intresse eller erfarenhet från inom det vi kallar VA-området, dvs byggnation av vatten- och avloppsreningsverk är det meriterande. 

Som platschef utgår du från din bostad så det är inte något krav att du bor nära något av våra kontor i Halmstad och Löddeköpinge. Då vi arbetar inom ett geografiskt område som sträcker sig över hela Götaland innebär det att du som söker måste kunna arbeta på annan ort under kortare eller längre perioder. Körkort är ett krav.

Egenskaper

Som person är du van att ta stort eget ansvar och arbeta mot uppsatta mål, är drivande i att säkerställa att tidsplaner hålls och du trivs i rollen att leda och motivera andra i din omgivning.

Du trivs med ett omväxlande arbete och kan växla mellan att lösa problem till att arbeta mer förbyggande och planerande. Du är van vid att hantera många olika uppgifter parallellt, men du tummar aldrig på sådant som rör säkerhet och kvalitet.

Vi erbjuder

På AF Bygg Syd tror vi att det finns ett samband mellan trivsel och prestation och vi är stolta över att kunna visa på såväl goda resultat för företaget som hög trivsel bland de anställda. Vi värdesätter entreprenörsanda och vårt sätt att arbeta underlättar för kompetenta medarbetare att utvecklas inom nya kompetens- och ansvarsområden.

Hos oss får du den perfekta mixen av det mindre bolagets familjära känsla och det större bolagets resurser med möjlighet till stor personlig utveckling.

Urval till tjänsterna kommer ske löpande så vänta inte med din ansökan!