AF Energi leverer varme- og kjøleanlegget på Drammen sykehus, og trenger å styrke laget med en ytterligere anleggsleder på prosjektet. Kontrakten er på over 200MNOK og gjennomføres med egne fagarbeidere. Du vil bli del av et fremoverlent og godt team på prosjektet, og vil få mulighet til å sette ditt eget preg på arbeidshverdagen.

Med energi som fellesnevner har AF Energi et bredt tjenestespekter; alt fra mindre serviceoppdrag til entrepriser på mange hundre millioner, totalentrepriser og utførelsesentrepriser. Av større oppdrag jobber vi blant annet med Radiumhospitalet, Nytt sykehus Drammen og Livsvitenskapsbygget.

Når vi er på utkikk etter en ny anleggsleder vektlegges blant annet lederegenskaper, relevant prosjekterfaring og forretningsforståelse. En annen forutsetning er at du i likhet med oss, også har et kompromissløst forhold til sikkerhet og etikk. Du vil bli en del av et fremoverlent og ungt miljø som ikke er redde for å utfordre bransjen med å tenke nytt.

Arbeidsoppgaver:

 • Anleggsledelse i prosjekter, de første to årene på Drammen sykehus. Deretter på nye, spennende prosjekter.
 • Koordinering og oppfølging av team, leverandører og samarbeidspartnere
 • Hovedansvar for oppfølging av fremdrift og planer i prosjekt

Kvalifikasjoner:

 • Erfaring fra ledelse av tekniske fag i større byggeprosjekter, både i planleggings- og gjennomføringsfasen
 • Bachelor, Master og/eller fagutdanning innen VVS med relevant arbeidserfaring
 • God teknisk forståelse og erfaring med økonomi, LEAN, BIM og VDC er ønskelig
 • Gode kommunikasjons- og språkevner, både muntlig og skriftlig

Personlige egenskaper:

 • Du handler på eget initiativ og får ting til å skje
 • Du evner å påvirke andre, og dette vises ved at du får gjennomslag for ideer og planer
 • Du samarbeider godt med andre, deler kunnskap, erfaringer og informasjon, samt støtter andre for å nå teamets mål
 • Gode, motiverende lederegenskaper