AF Energi har et bredt tjenestespekter og gjennomfører alt fra små serviceoppdrag til større entrepriser med en verdi av flere hundre millioner. Vår samlede spisskompetanse innen energi er omfattende, og vi har en ambisjon om å utnytte den enda bedre ved å styrke oss på erfaringsoverføring og kontinuerlig forbedring gjennom alt vi gjør i prosjekthverdagen vår.

AF Energi ønsker å bemanne med flere flinke medarbeidere. Arbeidsdagen i AF Energi er hektisk, og ingen dag er lik. Hos oss får du muligheter til egenutvikling, og det er alltid behov for dyktige medarbeidere. AF satser på talenter og kanskje er du en av våre fremtidige ledere?

Vi søker deg som trives med å jobbe i team, liker praktisk arbeid og gjerne har relevant utdannelse/erfaring.

Som servicetekniker får du det overordnede driftsansvaret for våre tekniske anlegg. Du vil samarbeide tett med ledelsen i avdelingen, og ha stor påvirkning innen ditt fagfelt.

Arbeidsoppgaver:

  • Driftsoptimalisering og tilsyn av tekniske anlegg
  • Feilsøking og utbedringer
  • Utføre tekniske oppgraderinger
  • Service og periodiske kontroller av tekniske anlegg
  • Fjernovervåking av SD-anlegg
  • Innsalg og gjennomføring av nødvendige oppgraderingstiltak ute hos kunder

 

Kvalifikasjoner:

  • Fagbrev som elektriker eller automatiker
  • Førerkort
  • Analytisk med evner å se helheten og samspillet mellom de forskjellige faggruppene
  • Flytende norsk skriftlig og muntlig

 

Noen års relevant erfaring med drift og oppfølging av produksjonsanlegg for fjernvarme og fjernkjøling er en stor fordel. I AF Energi verdsetter vi tverrfaglig innsikt, systemforståelse og erfaring fra driftsoptimalisering av større komplekse anlegg. 

Hvem ser vi etter:
Det er viktig for rollen at du er en god relasjonsskaper og at du trigges av å oppnå resultater sammen med andre. Du må være strukturert og beholde roen i en hektisk hverdag, det er også viktig for oss at du er serviceinnstilt og at du har lyst og evne til å finne løsninger som gir fornøyde kunder og god økonomi.

Vi tilbyr:
I AF Gruppen blir du en del av et stort kollegafellesskap av engasjerte fagpersoner, som brenner for både fag- og resultatoppnåelse. I AF Gruppen tror vi på at trivsel og prestasjon henger sammen, og er stolte av å kunne vise til både gode resultater for bedriften, og høy trivsel blant de ansatte. Vi verdsetter entreprenørånd, og tilrettelegger for at dyktige ansatte skal få utvikle seg innen nye fag- og ansvarsområder. Vi tilbyr mulighet til medeierskap i AF Gruppen gjennom vårt aksje- og opsjonsprogram.