Vi søker nå HMS-leder til vårt prosjekt på Melkøya, der AF Anlegg utfører vedlikeholds- og modifikasjonsarbeider innen bygg og anlegg for Equinor Energy.

Arbeidsoppgaver
Som HMS-leder har du det overordnede ansvaret for å ivareta helse, miljø og sikkerhet i prosjektet. Du skal sørge for at det arbeides systematisk med tiltak for å sikre prosjektgjennomføring i henhold til gjeldende lover, forskrifter og standarder.

Du vil være prosjektledelsens rådgiver i HMS-spørsmål, samt bistå prosjektet med HMS oppfølging samt tilrettelegge for HMS styring i felt.

Du vil være prosjektets kontaktperson opp mot myndigheter, offentlige etater og kunde, samt ha ansvar for risikogjennomganger, beredskapsplaner og -øvelser, revisjoner, rapportering, oppfølging av underentreprenører og egne ansatte.

Helse, miljø og sikkerhet har alltid vært et satsningsområde i AF Anlegg. Våre HMS-ingeniører og -ledere har bakgrunn fra helse, ulike ingeniørfag og sikkerhet, og vi tror det er nødvendig med tverrfaglig samarbeid for å oppnå full dekning i disse kompliserte fagene. Vi ønsker derfor at du i tillegg til HMS-arbeidet i prosjektet, deltar i interne fagfora og bidrar til utvikling av HMS-faget i AF.

Arbeidsoppgaver og rolle kan tilpasses ut ifra din kompetanse, men du må påregne et bredt spekter av forskjellige oppgaver samt å bidra med andre oppgaver i prosjektet.

Rollen rapporterer til Prosjektleder. 

 

Kvalifikasjoner
Vi søker deg som er erfaren innen HMS-faget og har god kjennskap til oppfølging av HMS i anleggsprosjekter. Du bør ha universitet/høgskole utdannelse innen relevante fag, og 5 års relevant erfaring.

Normal arbeidstidsordning på prosjektet i Hammerfest vil være mandag – fredag 07.00 til 15.00.

Vi ser etter deg som har gode samarbeidsevner og kan inspirere de rundt deg til godt HMS arbeid. Du må være løsningsorientert å bidra til å finne de gode løsningene. Du må ikke være redd for å ta på arbeidsklær å være med å bidra ute i felt. Det er en forutsetning at du behersker Office-pakken godt og er komfortabel med PC som arbeidsverktøy.

 

Vi tilbyr
I AF Gruppen blir du del av et fellesskap av engasjerte fagpersoner, som brenner for fag og resultatoppnåelse. I AF tror vi at trivsel og prestasjon henger sammen, og er stolte av å kunne vise til både gode resultater for bedriften, og høy trivsel blant de ansatte. Vi verdsetter entreprenørånd, og tilrettelegger for at dyktige ansatte skal få utvikle seg.

Vi tilbyr konkurransedyktig lønn med bonusordning og mulighet til medeierskap i AF Gruppen gjennom egne aksjeprogram