Vi søker nå Prosjektingeniør til vårt prosjekt på Melkøya, der AF Anlegg utfører vedlikeholds- og modifikasjonsarbeider innen bygg og anlegg for Equinor Energy.

Du vil inngå i et team på 7, i en rolle med høy grad av selvstendighet og stor frihet under ansvar. Prosjektet er under oppstart så det forventes økning av organisasjonen med flere nye medarbeidere.

Arbeidsoppgaver
Som Prosjektingeniør har du ansvar for gjennomføring av prosjekter innen vedlikehold og modifikasjon på anlegget. Du vil få støtte fra prosjektteamet, men ha selvstendig ansvar for prosjektgjennomføring, inkludert estimering, planlegging, gjennomføring, oppfølging av arbeider, HMS, dokumentasjon og kvalitetskontroll. Ansvarsområdene kan utvides avhengig av dine kvalifikasjoner.

Vi ser etter deg som er strukturert, nøye og ryddig. Du må ha evne til å håndtere flere prosjekter på samme tid. Gode samarbeidsevner er viktig da du vil bli knutepunktet mellom de som arbeider ute og administrasjonen. Du må regne med en del møteaktivitet, samt å lede møter.

Rollen rapporterer til Anleggsleder.

Arbeidstid er mandag-fredag kl. 07.00 til 15.00.

Ønsket tiltredelse er snarlig.

 

Kvalifikasjoner
Vi søker deg som har ingeniørfaglig erfaring innen bygg/anlegg, slik at du selvstendig kan følge opp utførelsen av arbeidene du har ansvar for. Høyere utdanning som ingeniør innen bygg- og anleggsfag eller liknende er en fordel. Fagbrev og lang erfaring kan veie opp for manglende utdanning.

Du ønsker å bidra positivt til arbeidsmiljøet og samarbeidet innad i prosjektteamet, men trives med å ta initiativ og jobbe selvstendig med egne prosjekter og oppgaver. Det er en forutsetning at du behersker Office-pakken godt og er komfortabel med PC som arbeidsverktøy.

Du må beherske norsk, og helst engelsk, godt både skriftlig og muntlig. Du må ha førerkort kl. B og disponere egen bil for reise til-fra arbeid.

 

Vi tilbyr
I AF Gruppen blir du del av et fellesskap av engasjerte fagpersoner, som brenner for fag og resultatoppnåelse. I AF tror vi at trivsel og prestasjon henger sammen, og er stolte av å kunne vise til både gode resultater for bedriften, og høy trivsel blant de ansatte. Vi verdsetter entreprenørånd, og tilrettelegger for at dyktige ansatte skal få utvikle seg.

Vi tilbyr konkurransedyktig lønn med bonusordning og mulighet til medeierskap i AF Gruppen gjennom egne aksjeprogram.