AF Energi bidrar til samfunnets grønne omstilling ved å levere energieffektive og bærekraftige løsninger som samfunnet har behov for – nå mer enn noen gang. Nå leter vi etter en prosjektleder for tekniske anlegg som kan bli med på å skape enda mer vekst i vår virksomhet innenfor energirehabilitering.

 

Vi lover deg et arbeidsmiljø med høy trivsel, i et fellesskap der du har store muligheter for utvikling innen både nye fagområder og ansvarsområder. Ikke bare vil du få være med på spennende prosjekter – du vil også få utvikle deg selv på veien. I tillegg vil du få muligheten til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram. For oss er det viktig at vi sammen tar del i verdiøkningen som skapes i felleskap.

 

I AF Energi kombinerer vi tverrfaglig energikompetanse med innovative produksjonsmetoder og moderne gjennomføringskonsepter. Som prosjektleder for tekniske anlegg vil du planlegge og lede prosjekter, noe som innebærer både kontrakt, økonomi og rapporteringsansvar, og du vil jobbe med service- og rammeavtalene våre innen ventilasjon, kulde, rør og elektro. Andre oppgaver vil være å utforme gode energitekniske tverrfaglige løsninger og kundeoppfølging.

 

Vi håper du:

  • Er nysgjerrig og en god relasjonsbygger
  • Er selvstendig, slik at du får gjennomført gode prosjekter
  • Beholder roen i en hektisk hverdag og klarer å være tydelig om forventninger og kvalitet

 

Vi håper også at du, i likhet med oss, har forretningsteft og lyst og evne til å bidra til løsninger som gir både fornøyde kunder og god økonomi. I alle prosjekter har vi dessuten et kompromissløst forhold til sikkerhet og etikk.

 

Vi søker etter en ny kollega med relevant ingeniørutdannelse eller teknisk fagskole. Det er en fordel, men ikke et krav, med fagbrev innen relevante tekniske fag. Vi tror at det er en fordel med noen års relevant erfaring i denne stillingen, men det viktigste er at du evner å se helheten i tekniske installasjoner innenfor varme, kjøling, ventilasjon og automasjon.

 

Hvis du synes dette høres spennende ut, håper vi at vi hører fra akkurat deg!