AF Decom ser stadig etter nye muligheter og i den forbindelse søker vi nå deg som kan bistå med å øke kapasiteten innenfor segmentet grunnarbeider. Derfor søker vi deg som vil ha en variert hverdag med ulike arbeidsoperasjonen der du vil være både grunnarbeider og maskinfører på grunnarbeider i tilknytning til våre rivearbeider eller på separate anleggsoppdrag.

I din stilling som maskinfører/grunnarbeider er du en viktig bidragsyter for daglig og effektiv produksjon. Du bidrar til å finne løsninger som gjør at vi kan utføre vår jobb på en sikker og tilfredsstillende måte. AF Decom har Nordens best utstyrte og moderne maskinpark innen riving. Størrelsen på maskinene varierer fra 900 kilo, til nærmere 100 tonn.

 

Vi søker deg som har god erfaring innen grunnarbeid. Det vil bla. Være utlasting, maskinell planering, avretting for betongplater med laser, utomhusarbeider, rørlegging/infrastruktur, graving etter GPS mm.

 

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Du vil få et stort handlingsrom med en dertil varierende arbeidsdag. AF har konkurransedyktige og prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.

 

Arbeidsdagen vil omfatte maskinelle grunnarbeider innenfor gitte krav til HMS, kvalitet, tid og produktivitet. Du vil få ansvaret for daglig oppfølging og vedlikehold av maskiner og utstyr.

 

Arbeidsoppgaver:

 • Maskinelle grunnarbeider, herunder planering, kjøring på GPS mm.
 • Diverse grunnarbeider og rørleggingsarbeider
 • Service og vedlikehold av maskin og utstyr
 • Bistand som grunnarbeider på ulike oppdrag

 

Kvalifikasjoner:

 • Du må ha minst 2 års erfaring fra maskinelle grunnarbeider
 • Du må ha førerkort klasse BE
 • Maskinførerbevis M2
 • Fagbrev som anleggsmaskinfører
 • Beherske norsk, både skriftlig og muntlig
 • GPS-erfaring
 • ADK1-bevis

 

 

Personlige egenskaper:

 • Du er initiativrik og selvgående
 • Villig til å utføre variert arbeid både i og utenfor maskinen
 • Som person er du samarbeidsvillig og trives med å jobbe i team
 • Du er en stødig kollega som er til å stole på
 • Du er mobil


Arbeidssted og arbeidstid: Primært Østlandet, skiftordning kan påregnes.