AF Bygg Østfold er den ledende entreprenøren i Østfold på både offentlige og private bygg. Vi jobber med store, samfunnsnyttige prosjekter og vårt arbeid med kontrakter skal bidra til at vi fortsetter å være en foretrukket samarbeidspartner som er til å stole på. Nå er vi på jakt etter en ny kontraktsingeniør som skal styrke vår kompetanse og kapasitet på dette området.

I rollen som kontraktsingeniør vil du både få utfordringer og muligheten til å utvikle deg. Du vil få ansvaret for å kvalitetssikre, systematisere og profesjonalisere våre kontrakter, og får jobbe med store og spennende prosjekter. Blant annet starter vi denne våren byggingen av Frevar, et nytt renseanlegg i Fredrikstad, som skal bidra til en renere Oslofjord.

Vi lover deg et godt arbeidsmiljø, og at du vil få muligheten til å utvikle deg både faglig og personlig. I tillegg til at vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode forsikringsordninger, vil du også få mulighet til medeierskap i bedriften gjennom vårt aksje- og opsjonsprogram. For oss er det nemlig viktig at vi sammen tar del i verdiøkningen som skapes i felleskap.


Som kontraktsingeniør vil du blant annet jobbe med:

  • Kontraktsadministrasjon i samarbeid med prosjektledelsen
  • Rådgi prosjektene, blant annet i kontraktsspørsmål sammen med vår sentrale juridiske avdeling
  • Bistå i sluttoppgjørsprosessen og forhandlinger
  • Økonomioppfølging av prosjekter, tillegg og endringsarbeider
  • Innkjøp
  • Registrering og avregning av kontrakter

 Vi håper at du:

  • Har utdanning innen fagfeltet, eller relevant erfaring med kjennskap til kontrakter
  • Har kunnskap om norske kontraktstandarder og beskrivelsesstandarder
  • Er strukturert og systematisk
  • Liker å samarbeid med andre

Kjenner du deg igjen i dette, og vil være med å drive kontraktsarbeidet i Bygg Østfold fremover? Da håper vi at vi hører fra deg!