AF Bygg Østfold er den ledende entreprenøren i Østfold på både offentlige og private bygg. Vi har store ambisjoner for fremtiden, og vårt arbeid med kvalitet skal bidra til at vi fortsetter å være en foretrukket samarbeidspartner som er til å stole på. Nå er vi på jakt etter en ny kvalitetssjef som skal lede og utvikle vårt kvalitetsarbeid.

Hos oss vil du få både ansvar og utfordringer, og jobbe med store og spennende prosjekter. Blant annet starter vi denne våren byggingen av Frevar, som er et nytt renseanlegg i Fredrikstad. Renseanlegget skal bidra til en renere Oslofjord, og vi er stolte av å få være med på dette.

Vi lover deg et godt arbeidsmiljø, og at du vil få muligheten til å utvikle deg både faglig og personlig. I tillegg til at vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode forsikringsordninger, vil du også få mulighet til medeierskap i bedriften gjennom vårt aksje- og opsjonsprogram. For oss er det nemlig viktig at vi sammen tar del i verdiøkningen som skapes i felleskap.

Som fagansvarlig for kvalitet vil du blant annet jobbe med:

  • Planlegge og gjennomføre forbedringstiltak i prosjekter
  • Kvalitetsrådgivning
  • Følge opp ledelsessystemet og ha ansvar for systemutarbeidelse og videreutvikling
  • Følge opp avvik
  • Gjennomføre kvalitetsrevisjoner i prosjekter og av leverandører

Dette får du jobbe med i tverrfaglige team. Samtidig som vi håper at du tar ansvar for egne oppgaver, får du selvfølgelig også støtte og veiledning når du trenger det.

Vi håper at du:

  • Er strukturert og systematisk
  • Liker å lede og samarbeide med andre
  • Tar initiativ
  • Har erfaring med revisjonsledelse

Vi håper også at du har relevant utdannelse og erfaring, helst innen kvalitetsledelse, og byggfaglig bakgrunn med god kunnskap om bygningsfysikk. Du bør også ha god norsk skriftlig og muntlig fremstillingsevne.

Vil du være med å drive kvalitetsarbeidet i Bygg Østfold fremover? Da håper vi at vi hører fra deg!