Vi søker deg som deler våre verdier og vil være med å skape resultater for AF. Vi trenger deg som er nysgjerrig, ydmyk og som trives med å jobbe ute i prosjekt. Vårt arbeidsmiljø er preget av at de ansatte trives og er stolte av jobben de gjør. I AF setter vi høye krav til engasjement og arbeidsinnsats, i tillegg til at vi har fokus på sikkerhet. Det er viktig for oss at du er punktlig og er opptatt av å levere et godt arbeid. 

Som lærling i AF Decom må du være forberedt på å pendle til der prosjektet holder til og bo på brakke i tiden du er på jobb. Er du nysgjerrig på hvordan det er å jobbe med ditt fag i et stort selskap med spennende prosjekter og gode utviklingsmuligheter? Da burde du søke om læreplass hos oss!

AF Decom har 3 avdelinger som arbeider med riving. Kontorene ligger i Oslo, Sandefjord/ Bergen og Trondheim. I tillegg til dette har vi miljøparkene våre, hvor vi tar imot forurensede masser og bearbeider disse for videre salg.

Maskinparken vår er toppmoderne, og blir jevnlig oppdatert. Hovedsakelig består maskinparken av maskiner fra CAT, Liebherr og Volvo. Vi har maskiner som veier alt i fra 2 tonn til over 100 tonn.

AF Decom tilbyr læreplass innen maskinførerfaget. Du vil få prøve deg på maskinell riving, grunnarbeider, samt kjøring av hjullaster i ulike oppgaver.

 

Når du søker læreplass hos oss må følgende være med:

  1. Siste karakterutskrift med fravær
  2. Kortfattet søknad med CV og evt. attester
  3. Kursbevis/sertifikater

For å søke læreplass klikker du på den blå knappen øverst på denne siden "Søk på stillingen", og fyller deretter inn de påkrevde feltene.