Elektroingeniør søkes til spennende HVAC prosjekter.

Er du en elektroingeniør med interesse for HVAC-faget? Vil du jobbe med spennende kunder innen Olje og Gass, samt nytt og fremtidsrettet område som Offshore Vind? Da er du sannsynligvis den vi leter etter!

Aeron har flere langsiktige rammeavtaler for service og vedlikehold på offshoreinstallasjoner på norsk sokkel, og opplever nå stor etterspørsel fra kunder og samarbeidspartnere. Aeron skal være en positiv bidragsyter til et mer bærekraftig miljø. Dette leverer vi allerede på, med våre bidrag inn til global utbygning innen bærekraftig segmentet. Fremtiden vil stille strenge krav til energioptimalisering, noe vi i Aeron allerede har tatt inn over oss og jobber nå målrettet med fokus på nye innovative og miljøriktige løsninger sammen med samarbeidspartnere og kunder.

Som elektroingeniør hos oss vil du være involvert i design, beregning, dokumentasjon og tegning av teknisk utstyr innen HVAC-faget. Du vil ha ansvar for å levere kvalitetsarbeid i henhold til kundens krav og spesifikasjoner. Du vil også ha mulighet til å delta i prosjektledelse, oppfølging og koordinering av leveranser. Som en Elektroingeniør vil du få sjansen til å jobbe på spennende prosjekter over hele verden, noe som gir deg en unik mulighet til å utvide din horisont.

Hos oss vil du få en spennende og variert hverdag i et dynamisk miljø. Vår virksomhet omfatter offshore-prosjekter som gir deg muligheten til å jobbe på utfordrende og spennende prosjekter mot ulike deler av verden. I tillegg får du ta del i det grønne skiftet ved å jobbe med spennende prosjekter innen offshore vind.

Arbeidslokasjon for stillingen er fortrinnsvis i Stavanger, men kan også være mulighet for Bergen.

Noen av arbeidsoppgavene du får hos oss:

 • Studier og detaljdesign av fagområdet elektro/instruments innenfor HVAC systemer
 • Befaringer på offshoreinstallasjoner
 • Delta i tilbudsarbeid
 • Utarbeide HVAC-R tekniske løsninger i tråd med regelverk og kundespesifikasjoner
 • Delta i faglig dyktig prosjektteam ved gjennomføring av leveranse prosjekter
 • Utarbeide nødvendig teknisk dokumentasjon
 • Kvalitetssikre dokumentasjon fra underleverandører
 • Delta på tester av løsninger hos leverandører (reising inn/utland kan medføre)
 • Delta i prosjekterings- og installasjonsprosesser.
 • Samarbeide med tverrfaglige team for å sikre optimal drift og vedlikehold av systemer
 • Teknisk støtte ved installasjon og igangkjøring
 • Delta på FAT og SAT
 • Bidra med teknisk kompetanse til prosjekter i alle faser - Tilbud, oppstart, planlegging, gjennomføring, oppfølging/kontroll, leveranse, slutt dokumentasjon og ferdigstillelse
 • Utføre tekniske beregninger og analyser for å identifisere og løse spennende utfordringer

Vi håper at du har:

 • Fullført elektrostudier på bachelor- eller masternivå
 • Fagbrev som elektriker eller tilsvarende
 • Erfaring fra olje- og gassprosjekter, helst innen HVAC-faget
 • God kunnskap om relevante standarder, normer og regelverk
 • Gode ferdigheter i bruk av dataverktøy som AutoCAD, Revit, EPLAN, ProArc eller lignende
 • Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner på norsk og engelsk
 • Praktisk offshore erfaring fra maritim bransje 

Vi ser etter deg som setter kunden i fokus, er serviceinnstilt og løsningsorientert. Samtidig er det viktig at du er selvgående, liker å ta initiativ og er ryddig. Vi tror du har et øye for detaljer og streber etter presisjon i alt du gjør, har stor gjennomføringsevne og respekt for tidsfrister. Du trives med å lage dokumentasjon av høy kvalitet i tillegg til å ha en naturlig teft for teknologi og er alltid på utkikk etter måter å forbedre prosesser på. Det er også en fordel om du har interesse for å lære om andre fagområder (elektro, elektronikk og programvare).

 

Vi tilbyr deg:

Aeron og AF Gruppen er opptatt av den enkelte medarbeiders interesser og karriereutvikling. Vi tilbyr våre ansatte både interne og eksterne kurs innen både karriere- og lederutvikling. AF består av mange spennende selskaper og det vi har til felles er fremtidsrettede kollegaer, høy trivsel og et ønske om å bygge kompetanse og dele erfaring.

 • Gode forsikringsavtaler: Vi vet at livet har sine utfordringer, derfor tilbyr vi omfattende forsikringsavtaler for å sikre at du og din familie er godt beskyttet
 • Aksje- og opsjonsprogram: Vi tror på våre ansatte og gir deg muligheten til å eie en del av vår suksess gjennom vårt opsjonsprogram for aksjer
 • Mulighet for hjemmekontor: Vi forstår verdien av fleksibilitet, derfor tilbyr vi muligheten til å jobbe hjemmefra i enkelte tilfeller, slik at du kan oppnå en sunn balanse mellom arbeid og hjemmeliv
 • Gratis treningssenter i moderne arbeidslokaler på Forus: Vi bryr oss om helsen og velværet til våre ansatte, derfor gir vi gratis tilgang til vårt interne treningssenter

Konkurransedyktige betingelser og gode velferdsordninger

Les mer om Aeron

Søknader blir behandlet fortløpende