Alt som er bygget kan rives av AF Decom, og dette gjør vi på en sikker og miljøvennlig måte med høy grad av gjenvinning. Nå leter vi etter en prosjektingeniør som kan hjelpe oss med å løse enda flere og spennende oppdrag!

Vi lover deg et arbeidsmiljø med høy trivsel, i et fellesskap der du har store muligheter for kompetanseutvikling på tvers av fag. Ikke bare vil du være med å gjennomføre varierte prosjekter – du vil også få utvikle deg selv på veien. Vi vil gi deg stort handlingsrom og spennende arbeidsdager. AF Decom satser dessuten på talent, og kanskje er du også en av våre fremtidige ledere?

Vi har konkurransedyktige betingelser og gode forsikringsordninger. I tillegg vil du få muligheten til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram. For oss er det viktig at vi sammen tar del i verdiøkningen som skapes i felleskap.

I AF Decom får du bred erfaring innen prosjektvirksomhet, og arbeidshverdagen vil blant annet omfatte: operative prosjektoppgaver, bistand med miljø- og ombrukskartlegging, utarbeidelse av miljøsaneringsrapporter, gjennomføring av SØK (søknadsprosess for riving).

Vi håper du er:

  • Strukturert og selvstendig
  • Engasjert og en god relasjonsbygger
  • Effektiv og nytenkende

Du må også ha førerkort klasse B, og god skriftlig formidlingsevne. Vi ser etter deg som har fagskole eller en høyere utdanning innen ingeniørfag, eller erfaring fra bygg- og anleggsbransjen.

Kjenner du deg igjen i dette? Da håper vi at vi hører fra deg!