Prosjektleder søkes til ledende HVAC-R leverandør

Er du en erfaren prosjektleder som har erfaring med teknisk leveranse prosjekter innen Olje og Gass eller Offshore Vind? Vil du være med på å utvikle og levere spennende og fremtidsrettede løsninger for våre nasjonale og internasjonale kunder? Da er du kanskje den personen vi leter etter!

Aeron har flere langsiktige rammeavtaler for service og vedlikehold på offshoreinstallasjoner på norsk sokkel, og opplever nå stor etterspørsel fra kunder og samarbeidspartnere. Aeron skal være en positiv bidragsyter til et mer bærekraftig miljø. Dette er et område vi allerede mot, med våre bidrag inn til global utbygning innen bærekraftig segmentet. Fremtiden vil stille strenge krav til energioptimalisering, noe vi i Aeron allerede har tatt inn over oss, og jobber nå målrettet med fokus på nye innovative og miljøriktige løsninger sammen med samarbeidspartnere og kunder.

Som Prosjektleder hos Aeron vil du få sjansen til å jobbe på spennende prosjekter over hele verden, noe som gir deg en unik mulighet til å utvide din horisont. Du vil være ansvarlig for å lede prosjekter fra tidlig planleggingsfase til endelig installasjon hos våre kunder. Samt være involvert i å løse tekniske utfordringer og ansvarlig for at kundens spesifikasjoner og behov blir ivaretatt. Som en del av vårt selskap, blir du en nøkkelspiller i et stort konsortium med utallige muligheter for vekst og utvikling.

Hos oss vil du få en spennende og variert hverdag i et dynamisk miljø. Vår virksomhet omfatter offshore-prosjekter som gir deg muligheten til å jobbe på utfordrende og spennende prosjekter mot ulike deler av verden. I tillegg får du ta del i det grønne skiftet ved å jobbe med spennende prosjekter innen offshore vind.

Arbeidslokasjon for stillingen ved vårt kontor i Bergen.

Noen av arbeidsoppgavene du får hos oss:

 • Planlegge, gjennomføre og levere HVAC prosjekter i henhold til avtalt kontrakt, budsjett, kvalitet og HMS-krav
 • Lede og koordinere tverrfaglig prosjektteam, underleverandører og samarbeidspartnere
 • Identifisere og håndtere risikoer, endringer og avvik i prosjektene
 • Bidra til kontinuerlig forbedring og læring i organisasjonen
 • Etablere detaljerte og oppdatering av fremdriftsplaner og rapportering av fremdrift i prosjekter.
 • Påse at det er utarbeidet riktig underlag for at leverandører kan levere nødvendig dokumentasjon, som blir del av Aeron sin dokumentasjonspakke.
 • Kommunisere med kunder og samarbeidspartnere for å sikre høy kundetilfredshet.
 • Ansvarlig for budsjett i egne prosjekter og påse at kostnadene holder seg innenfor planlagte rammer.

Vi håper at du har:

 • Relevant utdanning innen ingeniørfag, prosjektledelse eller tilsvarende
 • Minst 5 års erfaring som prosjektleder for HVAC-R eller teknisk leveranse prosjekter innen Olje og Gass eller Offshore Vind
 • God kjennskap til relevante offshore standarder, forskrifter, regelverk og beste praksis innen HVAC teknologi
 • Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner på norsk og engelsk
 • Evne til å jobbe selvstendig, strukturert og løsningsorientert
 • Villighet til å reise til prosjektlokasjoner ved behov
 • Høy kontrakts forståelse og kommersiell bevissthet

Vi tilbyr deg:

Aeron og AF Gruppen er opptatt av den enkelte medarbeiders interesser og karriereutvikling. Vi tilbyr våre ansatte både interne og eksterne kurs innen både karriere- og lederutvikling. AF består av mange spennende selskaper og det vi har til felles er fremtidsrettede kollegaer, høy trivsel og et ønske om å bygge kompetanse og dele erfaring.

 • Gode forsikringsavtaler: Vi vet at livet har sine utfordringer, derfor tilbyr vi omfattende forsikringsavtaler for å sikre at du og din familie er godt beskyttet
 • Aksje- og opsjonsprogram: Vi tror på våre ansatte og gir deg muligheten til å eie en del av vår suksess gjennom vårt opsjonsprogram for aksjer
 • Mulighet for hjemmekontor: Vi forstår verdien av fleksibilitet, derfor tilbyr vi muligheten til å jobbe hjemmefra i enkelte tilfeller, slik at du kan oppnå en sunn balanse mellom arbeid og hjemmeliv
 • Konkurransedyktige betingelser og gode velferdsordninger

Les mer om Aeron

Søknader blir behandlet fortløpende