AF Bygg Østfold er en ledende byggentreprenør på både offentlige og private bygg. Vi har høye ambisjoner for fremtiden, og store og spennende prosjekter i vår portefølje. Nå er vi på jakt etter en ny kollega som kan ta på seg rollen som Prosjektleder og bidra til ytterligere lønnsom vekst i selskapet.

Hos oss vil du få både ansvar og utfordringer, og få jobbe med store og samfunnsnyttige prosjekter. Blant annet bygger vi nå FARA, et nytt renseanlegg i Fredrikstad som skal bidra til en renere Oslofjord. Vi bygger nytt sykehus i Drammen, og har også bidratt i flere store skoleprosjekter, bla annet Kolbotn skole i Nordre Follo.   

Vi lover deg et godt arbeidsmiljø, og muligheten til å utvikle deg både faglig og personlig. I tillegg til at vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode forsikringsordninger, vil du også få mulighet til medeierskap i bedriften gjennom vårt aksje- og opsjonsprogram. For oss er det nemlig viktig at vi sammen tar del i verdiøkningen som skapes i felleskap.

Du kjennetegnes av å ha gode og motiverende lederegenskaper, og ikke minst en driv til å lykkes godt med det du foretar deg. En forutsetning er også at du, som oss, har et kompromissløst forhold til sikkerhet og etikk.

Sentrale arbeidsoppgaver vil være planlegging og gjennomføring av store og mellomstore byggeprosjekt for offentlige og private kunder, strukturere og lede prosjektorganisasjonen, og være kundens fremste kontaktperson og relasjonsbygger. 

Har du høyere utdannelse og relevant erfaring fra bransjen (5 -10 år i lignende stilling), vil du kunne få en sentral rolle i vår organisasjon. Du må også ha god norsk skriftlig og muntlig fremstillingsevne.

Vil du være med å lede store prosjekter i AF Bygg Østfold i fremtiden?
Da håper vi at vi hører fra deg!