Elektromontører for mobilisering og demobilisering av brakkerigger i AF Maskin

Du finner oss i AF Maskin på Haga, fem mil nord for Oslo. Hovedoppgaven vår er å forvalte alt av utstyr som trengs for å drive AF sine prosjekter. Produktkatalogen vår omfatter alt fra dozere og brakker, til hjertestartere og renseanlegg. Vi har alt som trengs for å drive prosjekter, og holder styr på over 12.000 enheter som vi leier ut til alle selskaper og forretningsenheter i AF Gruppen. Brakke utgjør en egen del av maskinavdelingen, og er ansvarlig for alt av brakker og containere. Vi har egne flerfaglige team som reiser landet rundt for mobilisering og demobilisering av boligrigger, kantiner og kontorrigger for våre prosjekter.

Vi er nå på jakt etter en elektromontør for rigging av brakker. Stillingen vil innebære varierte oppgaver, en spennende arbeidshverdag og et arbeidsmiljø du vil trives i. Som elektromontør vil du jobbe med alt elektroarbeid samt brannvarsling og nettverk for brakkeriggene. Du vil få en allsidig stilling, og også hjelpe til med andre montasjearbeider i teamet.

Har du lyst til å jobbe med å etablere strøm, brannvarsling og nettverk for våre brakkerigger?

Da får du blant annet jobbe med:

 • Fremføring av strøm og sammenkobling av brakkemoduler.
 • Oppkobling og igangkjøring av brannvarslingsanlegg.
 • Oppkobling av nettverk
 • Etablering av elbil ladeanlegg.
 • Etablere områdebelysning ved brakkeriggene.
 • Utføre periodiske kontroller for den elektriske installasjonen og brannvarslingsanlegget.
 • Reise på serviceoppdrag ved evt feil på noen av anleggene.
 • Bistå snekker og rørlegger for å sammen komme i mål med prosjekter

I stillingen håper vi at du har:

 • Fagbrev som elektromontør gr L
 • Erfaring fra brannvarslingsanlegg, nettverksanlegg, provstrøm og Handyman
 • God kjennskap til HMS
 • God norsk muntlig og skriftlig formuleringsevne

Vi ser etter deg som setter kunden i fokus, er serviceinnstilt og løsningsorientert. Samtidig er det viktig at du er selvgående, liker å ta initiativ og er ryddig.

I AF møter du kollegaer som tror på at trivsel og prestasjon henger sammen. Derfor er vi stolte av å kunne vise til både gode resultater for bedriften og høy trivsel blant de ansatte. I tillegg til at vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode forsikringsordninger, vil du også få mulighet til medeierskap i bedriften gjennom vårt aksje- og opsjonsprogram. For oss er det nemlig viktig at vi sammen tar del i verdiøkningen som skapes i felleskap.

Er du den vi mangler? Da håper vi at vi hører fra deg! Vi ser etter både deg som har noen års erfaring som elektromontør, og deg som nettopp har bestått fagprøven.

Søknader blir fortløpende behandlet.