De siste tre årene har AF Bygg Oslo vært suverene.  I år gikk AF Offshore Decom helt til topps blant AF-lagene med sitt andre-lag på tiden 1.02.56. (Lagbildet nedenfor  inkluderer både første og annetlaget til AF Offshore Decom.) Tiden holdt også til seier i klassen Byggebransjen for Kreftforeningen. AF Bygg Oslo (1.06.31) ble nest beste AF-lag , mens siste pallplass gikk til AF Energi & Miljøteknikk på tiden 1.08.36.
Vil du se hele resultatlisten. Gå til Holmenkollstafetten.no

Mens noen lag knivet om beste løpstid, var det flere lag som ikke la skjul på at deres ambisjoner var å vinne banketten. Intern konkurranse og sosialt samvær med kollegaer fra alle deler av AF, gjør Holmenkollstafetten til et viktig intern arrangement. På den tradisjonsrike stafettbanketten var det også deltakerrekord, god stemning og premieutdeling til både beste lag og raskeste AF-kvinne og AF-mann.